Volgina ulica
Google maps
Volgina ulica

Google maps

Ulica, Foto: Google maps

Panika je zavladala jutros među građanima Mirijeva, kada je na lokalnoj, veoma posećenoj Fejsbuk grupi, sugrađanka Ljubina S. objavila da je "u blizini osnovne škole, na zaprepašćenje prolaznika, nepoznata muška osoba izvadila pištolj, stavila prigušivač, te krenula ka psećoj kućici".

Ona je, kako je napisala, rano jutros oko 8.00 izvela svoje pse u šetnju, koji su zajedno sa komšijskim počeli da laju na biciklistu što je bio uvod u nesvakidašnju situaciju.

"Psi kao da su osetili opasnost, odjednom su se povukli negde. U jednom trenutku biciklista vadi pištolj i sa njim u ruci ide u pravcu kućice za pse, ja i komšinica panično tražimo pomoć od čoveka koji vodi dete u školu, on zove policiju, a manijak prilazi kućici stavlja prigušivač na cev pištolja, meni je u tom trenutku bukvalno pozlilo, misleći da je ubio psa", samo je deo objave Ljubine S.

objava, Mirijevo

Printskrin

objava, Mirijevo, Foto: Printskrin

Dalje nastavljajući, "njega je primetio jedan policajac i krenuo je ka njemu, ali je ovaj uspeo da pobegne, pritom ostavljajući pištoj za sobom".

Nekoliko članova ove Fejsbuk grupe potvrdilo je delimično priču, pošto su zatekli policiju na terenu, ali je jedan od njih napisao da je u razgovoru sa policajcima saznao "da se radilo o plastičnom pištolju".

Pročitajte još:

Ja sam tada bio u parku i bilo je jedno šest policajaca i slikali su pištolj koji je nađen na šetalistu u parku, bila su i patrolna kola koja su kružila oko škole", dodao je treći Mirijevac.

Bonus video: Muamer Zukorlić odgovarao na provokativna pitanja naše novinarke.