Nikola Tesla
screenshoot/Twitter
Nikola Tesla, Foto: screenshoot/Twitter

* "Udruženje četnika" dodelilo svom "darodavcu" iz Smiljana zahvalnicu

* Sada je jasno da je Tesla finansirao četnike

* Pitanje da li će Hrvati i posle ovoga da ga svojataju

Najnoviji dokaz srpske opredeljenosti Nikole Tesle jeste dokument koji je sad otkriven. Reč je o zahvalnici koju je "Udruženje četnika" dodelilo svom "darodavcu" iz Smiljana.

Zaevu NEMA SPASA, novinar sprema završni udarac, afera "Reket" će tek ZAPALITI MAKEDONIJU!

AUTOR: Alo!; D.K. DATUM I VREME: 18.08.2019. 22:04 Novinar Laris Gaiser, koji je objavio snimke sfere "Reket" u italijanskom listu "La Verita", najavio je da će zadati konačan udarac", ali nije istakao o čemu se radi. Boki 13, Foto: Printscreen - Preslušao sam svaki bitan deo materijala o aferi "Reket", postoje veoma interesantni dokazi.

Ovo udruženje koje su osnovali proslavljeni srpski junaci major Vojislav Tankosić, Dragutin Dimitrijević Apis i drugi istaknuti četnici, svom darodavcu, a zbog svestrane pomoći 1938. godine uručilo je priznanje Nikoli Tesli.

Da li će Hrvati i posle ovoga da svojataju našeg naučnika?!

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Ramuš Haradinaj će biti osuđen na doživotnu robiju?!

 

Komentari (2)

Beli Stojan

20.08.2019 01:46

Ja jesam Srbin, ja jesam za četnike i njihovu borbu ali ovo je fasifikovana spomenica... Ako ćemo u bitku, onda idemo sa pravednim stvarima - ne sa lažima ili prevarama!

MILAN

21.08.2019 19:15

Po njihovoj logici Tesla je rođenjem hrvat. Ban Jelačić je onda rođenjm srbin. Pa mogu onda uz himnu ljepa naša da puste i pjesmu rado ide srbin u vojnike od istog autora