U suzama:  Hilari Klinton
profimedia
U suzama:  Hilari Klinton

profimedia

Hilari Klinton, Foto: profimedia

- Oni su dva dana pre toga celu noć emitovali neki polu p*rno film o Hilari i Bilu, kao neku našu propagandu protiv njih. A Hilari je to saznala i rekla: "Bile, ovo treba da bude gađano!" I, gađano je - ispričao je Bosnić.

Pročitajte još:

 

On je tada bio dopisnik japanske televizije i u trenutku napada je trebao da šalje materijal iz zgrade RTS za matičnu kuću u Japanu. On je objasnio da je zakasnio 45 minuta i da mu je to spasilo život.

 

Predsednik SRS prof. dr Vojislav Šešelj kaže da je Hilari toliko mrzela Srbe da je sigurno bila spremna i na takva naređenja.

- Onaj njen muž je izgledao kao poluidiot pored nje. Naša televizija je u to vreme krenula sa iznenađujuće dobrim propagandnim programom. Nju je na takve drastične korake mogao da izazove i p*rno film, ali i ona pesma o obaranju njihovog nevidljivog aviona u Buđanovcima. To je bilo razarajuće za njihovu psihu - navodi Šešelj.

Preporučujemo i ovo:

 

Advokat Toma Fila smatra da je Klintonova zaista izvršila odlučujući uticaj na Bila da bombarduje Srbiju.

- Hilari je mogla Bilu da naredi šta je htela. Ona je, po naređenju tadašnje državne sekretarke Madlen Olbrajt, nagovorila muža da počne bombardovanje Srbije da se ne bi desilo da se Milošević izmigolji iz te priče kao što je prethodno postigao sporazum sa Holbrukom. A bombe na RTS su bačene samo da bi se stranim novinarima omogućilo slanje slika iz Srbije - kaže Fila.

 

Podsetimo, Klitnonovi su svojevremeno bili u epicentru svetske javnosti zbog seks afere Bila Klintona i Monike Levinski.