gradski prevoz
Alo!/Masanori Jošida
gradski prevoz

Alo!/Masanori Jošida

gradski prevoz , Foto: Alo!/Masanori Jošida

Podsetimo, radnici ove Busplus karte čak i da hoće, ne mogu sami da izvade, već se to obavlja isključivo preko firmi. Bez obzira da li imaju hiljadu ili jednog ili dvoje zaposlenih. 

Dakle, jedna dilema je definitivno razrešena: ako nemate personalizovanu Busplus kartu za zaposlene, onda 8. maja ni ne pokušavajte da uđete u vozilo gradskog prevoza u Beogradu.

Drugo pitanje koje nadležni još nisu razrešili je da li će putnici u vozilima morati da imaju potvrdu o radnom angažovanju ili ne. 

Konačno, Beograđani još nisu načisto ni šta će im sve biti neophodno da bi ušli u vozila gradskog prevoza. Da li je obavezna samo maska ili čak i rukavice?

Tako je Nikola Nikodijević 30. aprila rekao da će biti obavezna upotreba maski u vozilima gradskog prevoza, to je tog istog dana potvrdio i zamenik gradonačelnika Goran Vesić, da bi gradski sekretar za javni prevoz Jovica Vasiljević juče izašao sa dodatnim obavezama za putnike:

Putnik koji ne bude imao i masku i rukavice ne može ući u vozilo javnog prevoza - rekao je Vasiljević.

Komentari (3)

Penzioner

02.05.2020 18:43

Važno je reći da se gsb subvencioniše iz budžeta novcem svih poreskih obveznika! Znači, svi ćemo ga plaćati, a neki će ga koristiti! Odlično rešenje!!!

Voja

02.05.2020 20:03

Sta cemo ko mora da ode u Beograd a neradi

Jaca

02.05.2020 22:21

Sta ce mo mi radnici kojima firma ne placa bus-plus ,kako ce mi da putujemo