BOLJE NEGO NEMAČKI SISTEM Građani oduševljeni organizacijom vakcinacije na "Sajmu": Svi imaju samo reči hvale za junake našeg doba - medicinske radnike

U vremenima krize na površinu isplivaju sve dobre i loše osobine organizacije jednog društva koje se suočava sa izazovnim okolnostima

Knjiga utiska o vakcinaciji
Knjiga utiska o vakcinaciji, Foto: Alo.rs

Tako je panedmija korona virusa u svetu, a i kod nas, pokazala kako funkcionišu institucije, organizacija i sprovođenje različitih zdravstvenih procedura kako bi se zaštitii žuvit stabivništva.

U slučaju Srbije, vesti koje dolaze, svakim danom sve više ohrabruju i bude veru u institucije, a naročito u zdravstveni sistem.

Tako je knjiga utiska o vakcinaciji na punktu u zgradi "Beogradskog sajma" pokazala koliko se efiksano naše zdravstvo bori protiv korone. Građani koji su na ovom mestu primili vakcinu, imaju samo reči hvale za medicinske radnike i organizaciju.

"Svaka vam čast na organizaciji. Hvala"

"Hvala svim zdravstvenim radnicima za sve što čine za nas"

"Za neverovati kakva organizacija i ljubaznost zaposlenih"

Samo su neki od komentara građana koji su se u velikom broju odazvali na poziv za masovnu imunizaciju.

Srbija je u ovim izazovnim vremenima, kakva su retko viđena u istoriji civilizacije, pokazala neverovatnu snagu i žilavost. Dok se druge, mnogo razvijenije države bore sa velikim problemima i krizom zdravstva, naša zemlja hrabro odoleva svim nedaćama. Ovaj težak period sada je pokazao da ko nas je ranije otpisao, grdno se prevario u tome.

Povezane vesti

 • Korisnik: Frajla
  24/01/2021 - 16:28
  Nadajmo se da će i posle nekoliko meseca i godina biti ovako puni entuzijazma?!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi