Jugoslav Pantelić
Jutjub printskrin
Jugoslav Pantelić

Jutjub printskrin

Jugoslav Pantelić, Foto: Jutjub printskrin

Levija je pripadnik udruženja Novi SKOJ pogodio 10. maja parčetom torte nakon projekcije njegovog filma „Pešmerga" u Dvorani Kulturnog centra, u okviru Beldoks festivala.

"Javno izražavanje nezadovoljstva na taj način možda nije primereno, ali ne može biti okarakterisano kao zločin ili, kako je Levi rekao, fašizam", rekao je Pantelić gostujući na Pinku.

Pantelić je podsetio da to nije bio prvi takav incident kada je Levi gađan tortom, s obzirom da je francuski filozof prvi put gađan tortom 1994. godine na Kanskom festivalu.

Pantelić je dodao da se to dogodilo kada je premijerno prikazan njegov dokumentarni film "Bosna" i ocenio da je taj film bio "propagandni pamflet" pošto se na jednostran način bavio ratom u Bosni.

Pantelić je naveo da su 1994. na Kanskom festivalu pred projekciju dvojica momaka gađala Levija koji je izašao na binu i optužio Srbe za to.

"Te godine uopšte nije bilo drugih Srba u Kanu, bio sam samo ja i osećao sam se vrlo neprijatno. Glasno sam prokomentarisao da je evidentno da je u pitanju predstava, a ne istina, misleći na tortu. Gospođe koje su sedele pored mene su naravno negodovale, da bi se na kraju složile sa mnom", naveo je Pantelić.

Komentari (6)

meda

12.05.2017 11:22

Ja opet kazem: ulice su pune psecih go...! A ove smradove sto dovlace ovakve u Srbiju, treba pljuvati na svakom koraku, a njihov rad i delo ignorisati!

Država?

12.05.2017 11:28

NEMANJE DRŽAVE I ODGOVORNIH DRŽAVNIKA JE POGUBNO ZA NACIJU. ULAZAK SVAKOJAKIH JE OPASNOST.

Vo Nguyen Giap

12.05.2017 11:47

Koga briga šta misli jedan cionistički kriminalac, koji je prošao politički kurs kod neke Rodam-Olbrajtke. Do juče je sa svojim kolegom kriminalcem Kušnerom, držao po Evropi tribine i širio mržnju protiv Rusa. Neprestano i ekstremno licemerno, huška na rat protiv Rusije, u kome on i njegova cionistička bratija neće učestvovati neposredno. Idealan kandidat za neki budući, legitimni međunarodni sud za zločine protiv čovečnosti. Samo, na tom sudu se neće umirati od lekova za lepru i sl.

citalac i drugih novina

12.05.2017 12:18

Zasto nam AV ne pokaze javno Blera kad mu dodje, koji nas je bombardovao bombama,ovaj Levi je samo recima,pa da i njega namazemo tortom.

Nece moci

12.05.2017 16:07

@citalac i drugih novina - da vam prikaže! To nosi oznaku DT i STROGO POV.

nada

12.05.2017 12:38

Malo je bila jedna torta !!!!!!!!!!!!! Mogao je proci i gore !