Izađi mi na teglu
Promo
Izađi mi na teglu

Promo

Izađi mi na teglu, Foto: Promo

Predstojeći subotnji dan mirisaće na pravu jesen jer u Beograd stižu svi finalisti gastronomskog karavana „Izađi mi na teglu“. Miris pečenih paprika širiće se Čukaricom već od 11 časova kada će na Obrenovačkom putu br. 3, ispre Mega Maxi objekta u blizini Ade Ciganlije, početi finalni „megdan varajačama“ koji će krajem dana rezultirati pobednikom sedme sezone najvećeg gastronomskog karavana na Balkanu.

Finale ovog nacionalnog takmičenja u spremanju ajvara, mnogima omiljenog jesenjeg delikatesa, održaće se u partnerstvu sa Centrom beogradskih festivala (CEBEF), a ispred Grada Beograda, kao domaćina velikog finala, obratiće se pomoćnik gradonačelnika, gospodin Andreja Mladenović dok će se ispred Turustičke organizacije Beograd, obratiti v.d. direkotra gospodin Miodrag Popović.

Finalni megdan okupiće dvadeset takmičarskih ekipa iz svih krajeva Srbije koji će se potruditi da se kao i svake godine prikažu u najboljem svetlu, a posetioci će pored takmičarskog dela uživati u muzičkom i zabavnom delu programa kao i svečanom proglašenju novog kralja ili kraljice ajvara Srbije.

O pobednicima će odlučivati svetski priznati kulinarski stručnjaci Svetske asocijacije kuvara „World Chef“ i licencirane sudije Svetske asocijacije za ocenjivanje predvođeni gospodinom Ivom Andrićem, kontinentalnim direktorom za Balkan i izvršnim šefom kuhinje „World Chef“ asocijacije i čuvenim Stambolom Geštamovim, dugogodišnjm šefom kuhinje „Interkontinentala“, hotela „Crowne Plaza“ i hotela „Park“ i dobitnika velikog priznanja „Chef of the decade 2006–2016“.

Više informacija na: https://www.instagram.com/izadji_mi_na_teglu/