MORAĆEMO OPET DA POMERAMO SAT! Evropske zemlje ne mogu da se dogovore, u naredne 2 GODINE čeka nas ludačko računanje vremena!

Države članice ostaju neusaglašene oko šireg pitanja, a njihovo odobrenje je potrebno kako bi promena stupila na snagu.

Kafić
Kafić, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Evropljani koji su se ponadali da više nema pomeranja kazaljki na satu, biće i dalje u dilemi i neizvesnosti.

Većini zemalja članica Evropske unije potrebno je dodatno vreme kako bi sprovela u praksu izmene pomeranja sata, prema dokumentu koji je izdalo rumunsko predsedništvo, javila je u subotu nemačka medijska grupa Funke.

BELA KUGA HARA SELIMA ZAPADNE SRBIJE Đaka nema ni za šaku pirinča, a od 1. septembra mnoge škole zatvoriće svoja vrata

Evropski zakonodavci izglasali su u martu početak promena za 2021. godinu. Tada zemlje članice treba da odluče da li će izabrati letnje ili zimsko računanje vremena.

SUTRA ĆE BITI JOŠ GORE! Pljuskovi, grmljavina, a postoji i bojazan od LEDENE TUČE!

 

Države članice ostaju neusaglašene oko šireg pitanja, a njihovo odobrenje je potrebno kako bi promena stupila na snagu.

LARVE OPASNIH INSEKATA SE RAZVIJAJU U SRBIJI Prenose zaraznu bolest! Naređeno hitno zaprašivanje! Jedan ubod može biti koban, a prvi simptomi se javljaju posle 14 dana!

O temi će se raspravljati u četvrtak na sastanku evropskih ministara saobraćaja, iako se tada ne očekuje konačna odluka.

 

Rumunija je upozorila kako je potreban usaglašeni pristup problemu kako bi se sprečila "raznolikost vremenskih zona", te osiguralo pravilno funkcionisanje jedinstvenog tržišta. Zasad je samo nekoliko zemalja članica obelodanilo svoju poziciju, piše u dokumentu rumunskog predsedništva.

 

Nemački ministar Peter Almajer koji se bavi problemom u toj zemlji, napisao je u pismu susednim državama kako želi da izbegne tu raznolikost, te dodao kako treba postići zajedničku poziciju "najkasnije nakon letnjeg sastanka", javlja agencija DPA.

14.000 DINARA VIŠE! U narednih mesec dana stiže povećanje za oko 3.400 naših građana!

Usklađeni pristup problemu mogao bi da se postigne na sledećem redovnom sastanku ministara saobraćaja, zakazanom za kraj ove godine, nakon pregovora s Evropskim parlamentom.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi