Sado mazo
Shutterstock
Sado mazo

Shutterstock

Sado mazo, Foto: Shutterstock

Prostitutka koja je radila za najpoznatijeg srpskog makroa Mihajla Maksimovića na saslušanju povodom istrage koja se protiv Maksimovića vodi, otrkila je šokantne tajne elitne prostitucije i užasavajuće detalje o svojim klijentima.

Kako Kurir saznaje, ova devojka, koja je za Maksimovića radila tri godine, svoje telo je prodavala ljudima sa uglednim zanimanjima ali i plaćenim ubicama!

"Došla sam iz manjeg grada u Beograd 2007. i upisala se na pravni fakultet, živela sam u stanu koji sam nasledila od deke i koji je bio lošem stanju.  Mihajla sam upoznala 2015. Prvo sam s njim stupila u seksualne odnose, a onda sam počela da radim za njega. Sećam se prvog klijenta, bio je Arapin. Mihajlo mi je rekao da samo treba da odem u hotel, budem lepa i nasmejana, rekla je na saslušanju. Tako je i bilo, te noći sam zaradila prvih 1.000 evra."

Jedna stilistkinja koja je pune tri godine radila za jednog od najpoznatijih beogradskih makroa objasnila je da devojke mesečno zarađuju i do 10.000 evra. 

Ona svedoči i da je Mihajo bio taj koji je devojkama pronalazio klijente, kao i da su imale prostora da ih odbiju, ali i da ne sme da otkriva njihova imena. 

"Otišla sam u jedan apartman na Banovom Brdu. Gospodin, odnosno klijent, izgledao je potpuno normlano sve dok nismo počeli sa odnosom. Dok sam bila na njemu, raskrvario mi je bradu, vrisnula sam i zapitala ga šta mu je. Odabacio me s kreveta i uhvatio za vrat, gušio me, pljuvao, nazivao ku*vetinom, ponavljao je dan ništa ne vredim... "

Druga i nezaborvna situacija Mihajlove prostitutke bila je sa klijentom koji je insistirao da ona nosi povodac oko vrata usled čega je morala da glumi psa. 

IMAO JE TRI "NE" I MREZEO JE DROGU Elitna prostituka koja je radila za Mihajla radila tri godine, otkrila je da je imao stroga pravila ponašanja za devojke, kažnjavao ih je ukoliko bi koristile drogu ili same kontaktirale s klijentima. "Imao je tri pravila, čuvena tri NE - ne lagati Mihajla, nikad klijentima ne pričati o drugim klijentima i nikad ne pričati od devojkama koje rade."