Easy start
Promo
Easy start

Promo

Easy start, Foto: Promo

Upravo ta vanredna situacija dovela je do uspostavljanja mere ograničenog kretanja, a decu i učenike svih uzrasta poslala iz školskih klupa njihovim kućama. Kao i većini njihovih roditelja, kuće i stanovi su postali mesta gotovo celodnevnog borakva, uz retke i male prilike za izlazak napolje. Druženje kao i bilo koja druga socijalna interakcija u potpunosti je prebačena na internet i društvene mreže. A pošto živimo u dobu digitalne revolucije, i sami školski časovi održavaju se kako preko televizije, tako i preko određenih online platformi. Međutim, online časovi nisu dovoljni za potpuno i temeljno usvajanje novog znanja i pripremu za dalji rad. Zato je tu Easy START, inovativan metodički pristup učenju!

Biblioteka „easy®START“, dostupna u online knjižari Knjige na dlanu, zamišljena je kao kombinacija „alata“ koji roditeljima i deci olakšavaju zajedničko učenje i pripremu za sve provere znanja: testove, usmene, pismene, kontrolne i završne ispite! Kratki testovi za školu pokazaće i deci i roditeljima koji je trenutni nivo znanja, a priručnici sa odgovorima olakšaće da se ponovi i nauči sve ono što je propušteno. Ova biblioteka se sastoji iz više od 15 treninga u obliku testa, kao i priručnika sa odgovorima i rešenjima iz sledećih sedam oblasti: biologija, hemija, matematika, srpski jezik, istorija, fizika i geografija.

Easy start

Promo

Easy start, Foto: Promo

Edukativni izazovi vanrednog stanja

Nastava preko televizije i online platformi organizovana tokom trenutnog vanrednog stanja definitivno je revolucionarna u Srbiji. Iako učenje na daljinu postoji već određeni niz godina na različitim edukativnim nivoima, do sada nije ovako masivno primenjivano. Iako je organizovano prilično efikasno u kratkom vremenskom roku, na duže staze ipak nije dovoljno za sticanje sveobuhvatnog znanja kao u normalnim uslovima. Zato su školarcima potrebna određena dopunska i dodatna sredstva koja bi obogatila i upotpunila njihovo znanje. A pritom ih i pripremila za buduće izazove kada se nastava bude vratila u uobičajene tokove. Iako se mnogi roditelji trude da animiraju i pomognu svojoj deci u učenju, to ipak iziskuje dosta njihovog vremena. Takođe, većina njih uopšte i nije iz pedagoških profesija i ne mogu na potpuno profesionalan način pristupiti tom, za većinu njih, novom izazovu.

Prednosti biblioteke Easy START

Testovi za osnovu školu u sklopu biblioteke Easy START dostupne u online prodavnici Knjige na dlanu razvijeni su od strane tima stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom. Upravo ti testovi dizajnirani su tako da pored edukacije, kao primarnog cilja, pre svega zabave i animiraju školarce. To je upravo zato što je dobro poznato da deca najlakše i najbrže dolaze do novog znanja kada su maksimlano zainteresovana i animirana. Ovi testovi za školu predstavljaju najefikasniji način za učenje gde se uz minimalan nivo energije, kako odraslih tako i najmlađih, ostvaruju maksimalni rezultati. Pored toga, oni su maksimalno usmereni ka razvijanju kreativnosti i istraživanja učenika, intrigirajući njihov um i motivišući ih da sami dalje istražuju. Kao još jedna važna prednost ove biblioteke jeste i više nego povoljna cena koja je pristupačna gotovo svima!

Easy START – savršena dopuna TV i online učenju

Novonastala situacija traži od nas da primenimo nove i drugačije metode kako u našim životima, tako i životima naših najmlađih. A upravo te nove metode obuhvataju i pristup edukaciji školaraca, odnosno dopunske i dodatne materijale. Zato ne čekajte, već posetite Knjige na dlanu i opredelite se za pravu opciju, Easy START biblioteku za easy učenje!