CELA SRBIJA JE JUTROS SLUŠALA NENADOVU POTRESNU ISPOVEST Dvogodišnji sinčić je trčao po sobi, u sledećem trenutku, u stan mu je UPALA POLICIJA i saopštila vesti od kojih smo svi PRETRNULI!

Iako odluka o kućnom redu u stambenim zgradama još nije stupila na snagu, Nenad Elezović je već platio kaznu od 2.500 dinara zbog svog sina od dve i po godine koji je trčao kroz stan.

Nenad Elezović
Nenad Elezović, Foto: printscreen

 

* Elezović dobio kaznu za remećenje kućnog reda i mira

* Dvoje maloletne dece pravilo buku u stanu

* Ubrzo mu je na vrata stana pokucala patrola policije

 

Elezović je jutros u jutarnjem programu TV Pink rekao da je bio jako začuđen što je dobio ovu kaznu i prijavu da je remetio kućni red i mir.

- Patrola MUP koja je tada bila u stanu rekla je da nije zatekla remećenje javnog reda i mira, da nije zatekla premeštanje nameštaja i slično. Prijavili su da u stanu žive dvoje maloletne dece koji su verovatno uzrok buke. Kasnije me je zvao isti taj policajac i rekao da se konsultovao sa dežurnim sudijom koji je tada bio i rekao je da ima osnova i da mora da napiše neku prijavu. Otišao sam u policijsku stanicu da se žalim gde su mi rekli da je to već otišlo dalje – ispirčao je Elezović.

Policija, hapšenje
Policija Foto: Alo!/Masanori Jošida

Advokat Aleksandar Radivojević dodao je da Odluka o kućnom redu u stambenim zgradama postoji, a očekuje se donošenje nove odluke koju donosi grad, i kojom će se na svom nivou urediti kako će se fukcionisati tamo gde ima više stanova. Dodao je da odluka ne govori samo o kućnom redu, već i o mnogim drugim stvarima, o načinu kako treba stavljati objave, voditi računa o plaćanju nekih zajendičkih troškova, čišćenje snega, kao i da se ne smeju uznemiravati ostali stanari bukom.

CELA ZEMLJA VEĆ DVA DANA PRIČA O OVOM ČOVEKU! Aleksandar u kvizu Slagalica izveo pravo ČUDO! Na RTS-u ovo nikada do sada nije viđeno, gledaoci ne veruju svojim očima! (FOTO)

- Uglavnom smo svedoci da se poremećeni međuljudski komšijski odnosi zloupotrebljavaju da se napakosti onome sa kojim ste u sukobu u zgradi. Kada su u pitanju ovakve stvari, ono što obavezno morate jeste da uđete u pravnu proceduru - rekao je Radivojević i dodao da je u presudi Nenad Elezović okrivljen da je u periodu u kom je zabranjeno praviti bilo kakvu buku i ometati komšije, sklapao nameštaj u stanu i tako pravio veliku buku, dok se njegovo dete nigde ne spominje.

Beograd, zgrade, stan
Beograd Foto: Rajko Ristić

- Sukob sa komšijama koji su se žalili na buku dece iz našeg stana eskalirao je kada su se na mojim vratima pojavili policajci. Pre toga stalno se dešavalo da komšinica ili njen suprug dolaze i po par put dnevno i opominju nas da su deca bučna. Stariji sin je zbog toga doživljavao velike traume, vodili smo ga i kod specijaliste, a na kraju smo bili prinuđeni da isključimo ulazno zvono zbog komšija koje su nas uznemiravale - kazao je Elezović i dodao da sa komšijama još odavno ne komuniciraju baš zbog ovih situacija.

NAJČEŠĆA IMENA U SRBIJI Muško je Luka, a žensko - nikad ne biste pogodili!

Radivojević ističe da niko pri zdravoj pameti ne može da kritikuje decu koja se igraju, koja odrastaju, koja prave buku koja je normalna.

- Meni je drago da u dvorištu, na ulici čujem dečji žamor. Ali ovde se ne radi samo o tome, istina uvek ima više krajeva, i neophodno je da se ovakvi slučajevi završavaju u sudskim procedurama. U slučaju da činjenice ne odgovaraju realnom stanju možemo uputiti žalbu višoj istanci, dostavljamo svedoke i slično - ispričao je Radivojević, i dodao da treba da koristimo pravnu proceduru i pravi sistem, jer naši sudovi i pravni sistem odlično dobro funkcionišu.

BONUS VIDEO: Bili smo u "karton sitiju" ispod Pančevačkog mosta

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi