Đ.P
Printscreen

 

Đ.P

Printscreen

Đ.P, Foto: Printscreen/Facebook

 

Na Facebook profilu radnika Đ.P. koji je juče poginuo na gradilištu u Subotici srceparajuće poruke.

 

 

"Počivaj u miru, anđele", "Počivaj u miru, kume moj", "Druže moj, neka ti Bog podari bolje mesto", "Počivaj u miru lepoto naša, voli te stric", "Neka ti je laka zemlja, brate moj..." samo su neke od poruka koje neutešna rodbina i prijatelji ostavljaju na njegovom profilu.

Pročitajte još:

 

Posebno je potresna bolna poruka jednog od drugova poginulog momka:

- Ono po čemu ćemo te uvek pamtiti je tvoj osmeh koiji te nikad nije napustio. Voleli bismo da si više vremena proveo sa nama, jer je svaki dan i sat bio ispunjen vedrinom, šalom i humorom. Da ne bude da smo se samo šalili, radili smo, puno... Posledni pozdrav druze moj, neka ti je laka zemlja..

Đ.P

Printscreen

Đ.P, Foto: Printscreen/Facebook

 

Da podsetimo, pogibija mladog građevinca u Subotici na građevini, zavila je Kragujevac, odakle je mladić, u crno.

 

Đ.P. (33) je poginuo na gradilištu, a dvoje povređenih je u sa povredama zbrinuto u subotičkoj bolnici. Firma iz Batočine angažovala troje radnika za ugradnju lifta u novoj zgradi na subotičkoj Prozivci. Oni su tokom dana vršili montažu lifta u zgradi, ne sluteći tragediju. Negde posle 16 sati i 30 minuta odjednom se na petom spratu otkačio lift i propao kroz okno, a sa nima i dvojica radnika koji su bili u oknu lifta. Na zemlji je ostao nesrećni tridesettrogodišnji Đ.P. Ostao je mrtav na licu mesta, jer, dok je lift padao, nesrećnog čoveka je pogodio i pritisnuo tup predmet ili čak deo lifta, a čim je stigla Hitna pomoć videlo se da mu nema spasa. Vatrogasna služba je pomagala u njegovom izvlačenju.

 

 

Gradilište je zapečaćeno, a istraga u toku.

BONUS VIDEO: Govor predsednika Vučića na vojnom aerodromu