Dragan Simić
Privatna arhiva
Dragan Simić

Privatna arhiva

Dragan Simić, Foto: Privatna arhiva

* Dragan Simić je poslednji put viđen na Drinskoj regati

* On je krenuo sa prijateljima jednim čamcem, zatim je nekoliko puta dok je plovilo bilo na vodi prelazio u drugi

* Mole se svi koji imaju bilo kakvu informaciju jave

Na društvenim mrežama od sinoć pojavila se objava kojom prijatelji 55-godišnjeg Beograđanina Dragana Simića navode da je njihov drug "nestao na bajinobaštanskoj Drinskoj regati" koja je održana u subotu.

- Poslednji put viđen je u čamcu sa slike. Ako neko ima neke informacije o ovom čoveku ili poznaje osobe sa slike ili vlasnika čamca neka se javi - stoji u objavi u kojoj su objavljene i dve fotografije nestalog i telefoni prijatelja.

Kako se nezvanično saznaje nestanak Beograđanina prijavljen je policiji i počela je pretraga Drine na ovom području.

Prema još neproverenim informacijama Simić došao je u Bajinu Baštu pre regate, na dan regate na spust Drinom krenuo je sa prijateljima jednim čamcem, zatim je nekoliko puta dok je plovilo bilo na vodi prelazio u drugi, da bi plovilo u kome je bio nestalo iz vidokruga njegovih prijatelja.

Pročitajte još:

Na kraju spusta prijatelji su ga čekali, ali se on nije pojavio. Tokom regate, takođe, koliko se zna, niko nije prijavio da je video čoveka u vodi ili da je neko pao sa čamca.

Prijatelji nestalog, prema podacima objavljenim na društvenim mrežama, mole sve učesnike regate koji eventualno imaju informacije o njemu da se jave na brojeve telefona objavljene na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: Ramuš Haradinaj će biti osuđen na doživotnu robiju?!