Redovi ispred Lidla, Lidl
Foto: ALO!
Redovi ispred Lidla, Lidl

Foto: ALO!

Redovi ispred Lidla, Lidl , Foto: Foto: ALO!

 

Nakon borbe za piletinu, bilo je jasno da se u rat za namirnice nisu odmetnuli obični ljudi koji bi da spreme ručak, već vlasnici malih privatnih radnji i tezgi na pijaci. Da je to tačno potvrdilo se odmah sutradan, kada se piletina iz nemačkog trgovinskog lanca mogla videti na tezgama u Srbiji po višim cenama i u nehigijenskim uslovima.

Pročitajte još:

 

Prethodno je Novosađanin priznao da je kupio pola tone šećera jer drži market, pa da mu se isplati da u Lidlu kupi šećer jeftinije kako bi ga kasnije preprodavao.

Beograđanin, koji je kupovao po istom receptu, nije uzeo pola tone, ali ni 130 kilograma nije zanemarljivo.

 

Ako se uzme u obzir da je akcijska cena šećera bila 43,99, jasno je da kupac nije dao mnogo novca, a da će mu se možda vratiti i više nego što je dao. 

Zavisi kakvi su mu planovi...

 

 

Komentari (3)

Sasa

17.10.2018 12:01

Koliko vidim Lidl je snabdeven maksimalno,ne vidim razloga da kupujem nesto kod drugog ako je skuplje nego uobicajno.Tako da neka kupuje gospodin mozda mu treba za proizvodnju meda,pasce nam cena meda

Sone

17.10.2018 13:57

@Sasa - Samo kupujte u Lidlu posto nasi "patrioski" prodavci nezele da budu konkurentni.Mozda je covek proizvodjac rakije u koju se dodaje secer ili proizvodi pekmez,slatko ili slicne proizvode.

Nikola

17.10.2018 15:16

Lidl je odlicna stvar treba konkurencija.Samo bio sam uspeo sam uci,poslepodne ali osim banana nije bilo ovih artikala sto su na popustu.Znaci treba ici ranije.A to vec prelazi u laktanje, tako da neverujem.Inace ok je market.