Ministar Zoran Đorđević sa decom u Sremčici
alo.rs
Ministar Zoran Đorđević sa decom u Sremčici

alo.rs

Ministar Zoran Đorđević sa decom u Sremčici, Foto: alo.rs

Ministar Đorđević rekao je da bi deca i mladi iz ustanove „Sremčica“ trebalo da imaju još bolje uslove života, a Ministarstvo će se truditi da im to i obezbedi kako bi im boravak i odrastanje u ovoj ustanovi bili lepši.

Pročitajte još:

„Sreća i osmeh ove dece, koja pružaju nesebičnu ljubav svakom čoveku koji ih poseti, je nešto za šta se Vlada Srbije aktivno zalaže. Obećali smo tri stvari i njih polako, ali sigurno ostvarujemo, a to su priključenje ustanove na daljinski sistem grejanja, odnosno na gradsku mrežu, uređenje dvorišta i asfaltiranje svih staza i igrališta u sklopu ove ustanove, ali nećemo tu stati“, rekao je ministar.

Ministar Zoran Đorđević sa decom u Sremčici

alo.rs

Ministar Zoran Đorđević sa mladima u Sremčici, Foto: alo.rs

Direktorka Ustanove za decu i mlade „Sremčica“ Marina Vidojević zahvalila je ministru i celom njegovom timu na poseti i podršci istakavši da se u ovoj ustanovi sve menja na bolje i da ima još dosta planova kako bi se dodatno unapredili uslovi života svih njenih korisnika.

U spremanju nedeljnog ručka pored ministra Đorđevića učestvovali su i državni sekretari Nenad Nerić i Stana Božović, v.d. pomoćnika ministra u Sektoru za brigu o porodici i socijalnu zaštitu Suzana Mišić i v.d pomoćnika ministra u Sektoru za zaštitu osoba sa invaliditetom Biljana Barošević. Druženju su prisustvovali i naši najstariji građani iz Doma za stare „Voždovac“.