Doktorka Tomislava Petrušić
Printscreen
Doktorka Tomislava Petrušić, Foto: Printscreen

Iza haljine koja puca i istaknutog dekoltea, krije se doktorka fizikalne medicine Tomislava Petrušić. Snimak dok se uvija u ritmu muzike napravljen je u kancelariji niškog Doma zdravlja, gde doktorka i radi.

Danas se Srbijom proneo snimak plavuše, jakih istaknutih atributa koja đuska na radnom mestu. Doktorkin nastup pred ogledalom, koji je sama i snimila, nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Naime, reč o pedesetogodišnjoj doktorki, koja osim fizikalne medicine, prosto obožava da se snima, pa i na radnom mestu.

U Domu zdravlja u doktorkinoj kancelariji pojačana je muzika, a deo javnosti ovakav snimak osudio je rečima da je neumoseno da dok se deo zdravstvenih radnika bez trunke odmora, ’raspada’ po kovid bolnicama, ona uživa. Drugi međutim, kažu da ima šta da pokaže, pa neka se i snima.

Kako se saznaje, doktorka Tomislava poskidala je veći deo svojih snimaka u kojima je glavna glumica koja predtavalja svoje atribute. Kažu i da na posao dolazi obučena „izazovno“ i ne haje za komentare. Oni koji je duže poznaju, dodaju da je na fakultetu bila lepotica, a onda je „zavolela i plastičnu hirurgiju“.

Nije poznato kada je doktorka Tomislava snimila video koji se od jutros deli.

Pročitajte još:

Komentari (1)

milic

22.07.2020 18:56

Bravo za doktorku.. ❤️❤️❤️