KAKO IH NIJE SRAMOTA! Užasne uvrede na račun dr Darije: Ministarka na meti seksista (FOTO)

Uvrede i ismevanje fizičkog izgleda bilo koje osobe, pa i one na javnoj funkciji su za svaku osudu

Darija Kisić Tepavčević
Foto: Printscreen/RTS

Doktorka Darija Kisić Tepavčević je odavno na udaru kritičara koji se još na početku epidemije nisu libili da iznesu seksističke stavove i komentarišu njen izgled, stil oblačenja i sve ono što nema nikakve veze sa njenim stručnim angažmanom.

Takva praksa je nastavljena, a dežurni kritičari postali su još brutalniji kada je Kisić Tepavčević ušla u Vladu i postala ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Na Tviteru je bezbroj neumesnih šala prvenstveno na račun izgleda ministarke, što je za svaku osudu. 

Uvreda
Uvreda, Foto: Printscreen

Kratka biografija doktorke Darije

Doktorka Darija Kisić Tepavčević je specijalista epidemiologije i profesorka na Katedri epidemiologije Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, bivša pomoćnica direktora za javno zdravlje i populacionu politiku Instituta za javno zdravlje Srbije "Milan Jovanović Batut".

Tokom karijere je publikovala više od 120 naučnih radova u međunarodnim naučnim časopisima. Predstavljala je jednu od vodećih uloga u borbi protiv epidemija malih boginja 2017/18. godine.

Tim kvalifikacijama zaslužila je mesto u Kriznom štabu. Ona je dosad postala poznata po tome da uvek odgovara na sva pitanja novinara i pokušava da objasni javnosti sve ono što ima veze sa širenjem koronavirusa, tako da je zaista neprihvatljivo da njen fizički izgled bude tema. Uvrede i ismevanje su još neprihvatljivija opcija.

Povezane vesti

 • Korisnik: Sara
  30/11/2020 - 15:01
  Kad progovore zlobni i pakosni, zaćuti pamet...Šta reći o ljudiBYNUMma koji i u ovako teškim vremenima pokazuju onaj najprizemniji i najružniji deo svoje ličnosti?!
 • Korisnik: beba
  30/11/2020 - 14:08
  A sta fali njenom izgledu? Prelepa zena...
  • Zoran @beba
   30/11/2020 - 15:04
   Slazem se lepa zena ali ne ma pojma kao doktorka tj prodala se za ministarko mesto.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi