NIJE IZDRŽAO Doktor Tiodorović briznuo u plač na konferenciji: Mnogo mi je teško...

Epidemiolog Branislav Tiodorović je na redovnoj konferenciji oko koronavirusa u Srbiji doživeo krah kada je zaplakao nakon što je objavljeno da imamo i sedmu žrtvu.

Doktor Tiodorović
Doktor Tiodorović, Foto: screenshoot/RTS

Najpre nije mogao da pronađe prave reči nakon tužnih vesti, pa je kroz suze poručio:

- Mi smo jedini narod u čijem grbu piše četiri "S", samo sloga Srbina spasava. Da li je moguće da ne možemo to da ostvarimo. Teško mi je kad neko umre, sigurno je svima teško...

Potom je doktor Tiodorović, cenjeni epidemiolog, istakao da će sledećih 15 dana će biti jako teški, i trebaće nam gvozdena disciplina.

- Narod mora da zna, imaćemo sve više obolelih, nažalost i preminulih. Toga moramo da budemo svesni. Gledam ljude po gradovima, mnogi šetaju, ne nose maske... ja ih razumem, ali moramo da shvatimo da moramo da ispoštujemo procedure - rekao je.

- Treba nam da smirimo svoje strasti i nezadovoljstvo, bilo ono opravdano ili neopravdano, i da se pridržavamo pravila. Apelujem na sve, i građane i političare, ostavimo po strani one priče koje ne pomažu - objasnio je Tiodorović.

Podsetimo, direktorka Insituta za javno zdravlje “Batut” Verica Jovanović saopštila je da je danas još jedna osoba preminula u Srbiji usled virusa korona. To je ukupno sedma žrtva u Srbiji od korona virusa. Jovanović je rekla da je reč o osobi staroj 48 godina, koja je preminula u KBC “Dragiša Mišović”.

Povezane vesti

 • Korisnik: stef
  27/03/2020 - 10:11
  Svaka mu cast, pravi lekar..., kada vidim i cujem ovakve ljude, vraca mi se vera u ljudskost !
 • Korisnik: bobi
  27/03/2020 - 09:37
  Bravo za doktora, pa I on je samo covek!!!
 • Korisnik: lili
  26/03/2020 - 17:17
  Tuga....bez obzira na godine..ali, nemoć je i njih savladala. Pritom, radi se o osobi 48 godina...Oni najst ariji su najdisciplinovaniji, pa kosi srednje godine.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi