Dea Đurđević
Printscreen
Dea ĐurđeviĆ

Screenshoot Instagram

Dea ĐurđeviĆ, Foto: Screenshoot Instagram

Na društvenim mrežama pojavio se skandalozan status korisnika ili korisnice pod nadimkom "Zovu me mala" koja redovno deli i šeruje statuse vezane za proteste i Đilasov Savez za Srbiju i pljuje po vlasti u Srbiji.

Pročitajte još:

 

Verovali ili ne, ona je napisala:

 

A onda i dodala:

- Pri tom je povređena jer je navikla na bahato ponašanje i posle lakšeg sudara sa drugim autom, izašla iz svog auta ne gledajući i izletela pred autobus. Jbg sestro. Gledaj drugi put. Sad će vozac busa i putnici imati traume zbog budale.

tVITER

Printskrin

 Foto: Printskrin

Podsetimo, nakon nesreće sledila je višečasovna operacija, a Dea je sve veoma hrabro podnela. Ruku joj je prišio tim lekara na VMA. 

Doktor Marko Bumbaširević je otkrio da predstoji oporavak, odnosno da se ruka primi, ali najavio i nove operacije.

- Rane treba uredno da zarastu i treba da krene rehabilitacioni period. Pratićemo sve, za sada sve ide dobro. Ne volim baš da dajem prognoze, niti unapred da pričam, ali mislim da to ide u dobrom pravcu, najvažnije za sada je da se ona oseća dobro i da je raspoložena. Živci su joj bili iščupani, nju čeka još operacija u smislu funkcionalnosti. Očekujem da će normalno funkcionisati, a i kad kola slupate, opet ostaje neki trag. Da ruka bude upotrebljiva i da će moći da vodi normalan život, verujem da će tako biti. Moraće da se pridržava saveta koje joj dajemo, a siguran sam da hoće - rekao je u "Jutarnjem programu Prve" profesor i doktor Marko Bumbaširević.