SA PRAVOM JE DOBIO NADIMAK "KRALJ" NARODNE MUZIKE Dodik uputio telegram saučešća porodici i rekao ove SNAŽNE REČI o Šabanu Šauliću!

Dodik je naglasio da je Šaulić ostavio neizbrisiv trag u muzičkoj istoriji celog regiona

Milorad Dodik
Milorad Dodik, Foto: Profimedia

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik uputio je telegram saučešća porodici Šabana Šaulića, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj.

- Sa nevericom i neizmernom tugom primio sam tužnu vest da je Šaban Šaulić tragično izgubio život. Bio sam njegov veliki poštovalac i kao čoveka i muzičara, njegovih pesama i neponovljivog glasa i mogu reći da je s pravom dobio nadimak ''kralj narodne muzike'' - naveo je Dodik u telegramu saučešća koje su objavili banjalučki mediji.

Dodik je naglasio da je Šaulić ostavio neizbrisiv trag u muzičkoj istoriji celog regiona, otišao u legendu, ali da će njegove pesme, koje su ušle u muzičku antologiju, ostati da žive.

- U ime svih građana BiH i u svoje lično ime izražavam iskreno saučešće porodici dragog prijatelja i velikog majstora narodne pjesme, koji je pet decenija suvereno dominirao ovim muzičkim prostorima. Počivaj u miru, legendo narodne muzike - poručio je Dodik.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi