Profesorka iz spota
Youtube printscreen
Profesorka iz spota

Youtube printscreen

Oskudno obučena profesorka iz spota, Foto: Youtube printscreen

Di-džej Krmak snimio je spot provokativnog sadržaja u smederevskoj osnovnoj školi "Dimitrije Davidović". Spot u kome dominira provokativno obučena profesorka, šokirao je roditelje ovog grada.

- Ovo je skandal! Nismo ni znali da se to snima u školi, niko nas nije obavestio. Ovo je sramota šta dozvoljavaju da se radi po učionicama - ogorčena je majka Jelena R. (40) čiji sin pohađa ovu školu.

I dok roditelji glasno negoduju direktorka škole kaže da nije bila upoznata sa scenarijom, niti sa izvođačem, kao i da je smatrala da nije problem da se učionica “pozajmi”. Ona priznaje da ima pritužbi, ali i pozitivnih komentara “da je spot simpatičan”.

- Stvar je ukusa ko kako tumači spot. A o ukusima ne treba da raspravljamo. Za mnoge može da naruši ugled škole, ali po mišljenju mnogih, baš može da promoviše školu. Ne bih da se opredeljujem ni za jednu stranu, neka javnost prosudi - kaže direktorka Snežana Đurić za "Novosti".

Ona navodi da je odobrila snimanje spota u učionici na osnovu pisane molbe produkcije, u trajanju od sat vremena bez naknade. Na pitanje zbog čega nije proverila detalje scenarija, kaže da je verovala molbi u kojoj stoji da neće biti političkih i drugih antipropagandnih sadržaja, niti bilo čega što bi narušilo ugled škole.

Roditelji koji su se javili našoj redakciji smatraju da je ugled škole i te kako narušen.

- U tom spotu se vide i deca ali i domar škole. Kako, bre, nije narušen ugled? Žena koja glumi profesorku vrcka u suknjici koja joj jedva pokriva intimne delove, i neko kaže da ovo nije narušavanje ugleda. Čemu uče našu decu? - ogorčen je Ivan M. (43) iz Smedereva.

 

Komentari (10)

mima

07.06.2017 10:23

cuj ugled narusen...gospode ci se bave a to sto ugled i izgled narusavaju ucenici i roditelji to nista..ne podrzavam doticnog gospodina ali zar ne vidite sta se oko vas desava...DJ Krmak je najmanje zlo i neko ko rusi ugled ...

Voša

07.06.2017 10:23

He he ...direktoru trebao doneti malo belog ...hm možda su eurići za to...zna se šta đoša voli ...krmak je lud ko struja

va023

07.06.2017 10:42

@Voša - Naduvao ga ili napumpao od nazad.

Roditelj

07.06.2017 11:09

Kad penzionerka gospođa Lajović inače od nedavno glavni koordinator za nasilje u školama i diskriminaciju u ministarstvu prosvete, najveći glasnogovornik i promoter perverzinog programa za predškolski uzrast i osnovce, ipak progura taj program u srpske škole zato je i tu gde jeste, možda će u sklopu istog u školama dozvoliti i snimanje hardcore filmova !? Što da ne, sve zavisi od cifre koja se ponudi direktoru ili školskoj upravi i sve će objasniti

Ja iz Cvijićeve škole

07.06.2017 11:29

Znao sam da ovi iz DD škole nisu sasvim svoji.

Toma

07.06.2017 12:58

Nista Krmcina nije slagao. Realnost je sve iz spota, realnost je Krmak, realnost je i to sto svi Krmci imaju medijski prostor za promociju svog minulog rada, koji narod rado i veselo konzumira.

JA

07.06.2017 16:17

Sve je nebitno OSIM OBRNUTOG KRSTA SA PENTAGRAMIMA vidi na 1min 09sek Necastivi je ZVANICNO USAO u skole. Gde je SADA VASA CRKVA KOJA SE BORI PROTIV SEKTI?

nnnnn

07.06.2017 20:34

SKANDAL!!!! Smeniti Direktora odmah!!!!

Nerast

08.06.2017 03:45

@nnnnn - Smeniti Đošu i profesorku iz spota, nego shta.

Gavra

08.06.2017 03:27

Deca su nam i ovako u rasulu od onoga sto vide i cuju na ulici, medijima, net-u. Moze li bar skola da zastiti maloletnike od vulgarnosti i da im projektuje pristojno i kulturno ponasanje. Zakon o skolstvu bi trebao da regulise kod oblacenja i profesora i ucenika. Deca ne bi trebala da budu akteri slicnih spotova. Ne radi se o laznom moralu, vec vaspitanju. Skola je, izmedju ostalog vaspitna ustanova. Direktorku koja je na to zaboravila, kazniti i smeniti.