Direktorka onkologije Danica Grujičić digla celu zemlju na noge: Ja sam lažov, neko ko ne brine kako će se bolesna deca lečiti!

E.A. | vesti 2019-08-07 07:26:30 2019-08-07 07:26:30

Profesorka Grujičić u svom otvorenom pismu podvukla je da je njen cilj kao direktorke Instituta jasan i da, kao takav, nikom ne bi trebalo da smeta.

Tanjug/Dimitrije Nikolić

* Hajka protiv uvažene doktorke Danice Grujičić ne jenjava

* Nakon što je postala v. d. direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, usledile su brojke kritike koje su preko pojedinih medija uputile njene navodne kolege

* Grujičićeva se nakon toga obratila javnosti preko svog Fejsbuk profila

Doktorka Danica Grujičić je maltene preko noći postala glavna tema svih medija i, kako kaže, saznala o sebi da je “lažov, diktator, neradnik, neko ko ne brine kako će se bolesna deca lečiti i još gomilu sramnih stvari koje nemaju veze sa istinom”.

„Desetak dana traje neosnovana plaćena hajka na mene u jednom od medija. Razlog tome je rešenost mene i mog tima da ne dozvolimo privatne kombinacije, biznis i bahatost pojedincima na Institutu za onkologiju. I dokle god sam direktor tog instituta, tako će ostati, ma kakva se hajka vodila na mene“, navela je na svom Fejsbuk nalogu prof. dr Danica Grujičić, direktorka Instituta za onkologiju, koja se već danima bori protiv optužbi na račun svog rada.

Ona je u otvorenom pismu, između ostalog, istakla i da svoj kredibilitet i znanje nije stekla u novinama, već mukotrpnim radom tokom prethodnih 35 godina.

Pročitajte još:

 

- Ovde nije reč o meni, nisam ja ni prva ni poslednja koja je dobila ovakav tretman. Samo što ja neću da ćutim i neću da se povučem - poručila je direktorka Instituta za onkologiju.

Ona se zahvalila svima na podršci, a naročito, kako je navela, svojim studentima, kolegama i mladima, poručivši na kraju: „Pobedićemo!“.

Bonus video

Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!

 

 

 

Expand player
Pogledajte više