Ulcinj, Crna Gora, more, plaža, letovanje
Shutterstock/Ilustracija
Ulcinj, Crna Gora, more, plaža, letovanje

Shutterstock/Ilustracija

Ulcinj, Crna Gora, more, plaža, letovanje, Foto: Shutterstock/Ilustracija

Na jednoj od Fejsbuk stranica na koijima se postavljaju oglasi za razne delatnosti i prodaje, između ostalih i za zaposlenja, jedna devojka je ispod oglasa za posao u turizmu postavila pitanje da li je to samo paravan za prostituciju, pošto je, kako je napisala, navodno imala loše iskustvo radeći prošle godine na crnogorskom primorju.

Pročitajte još:

U čitavu prepisku se umešalo i treće lice koje ju je pitalo kakvo je bilo to iskustvo, kao i da li može da ga opiše. Međutim, iako su svi možda očekivali iskren odgovor, on je bio i više od toga. 

- Biću direktna i nimalo diskretna, bila sam j*bana i neplaćena - napisala je žena.

Preporučujemo i ovo:

I pored mišljenja većine korisnika društvenih mreža da je upitanju provokator koji voli da se šali sa svima, skrinšot ovog oglasa postao je viralan na društvenim mrežama.

Devojka

Printscreen

Devojka, Foto: Printscreen

Ono što je dobar deo korinsika nasmejalo jeste činjenica da dotična dama "veoma vodi računa" o diskreciji.

 

Komentari (1)

sasa

29.03.2019 20:36

Uvek bilo i biće. I u srbiji,i u c.g.prema ženama iz srbije( svoje baš ne smeju tako), i prema bosankama itd. A kako se u srbiji dolazi do posla? Dok ne dignes noge, ni da sanjaš za posao. I mnoge mladje žene kroz to prolaze, ali moraju da ćute. A često i sredovecne to prolaze. Što dokazuje da gazde to rade iz obesti. Užas.