škola deca učenici đaci
Profimedia.rs
škola deca učenici đaci

Profimedia.rs

škola deca učenici đaci, Foto: Profimedia.rs

Naime, dvojica muškaraca u besnom automobilu parkiranom nedaleko od osmoletke ponudili su im prevoz. Devojčice su u strahu počele da beže. One su sada dobro, a o svemu je obaveštena policija.

Pročitajte još:

Kako saznajemo, sve se dogodilo kod nekadašnjeg stovarišta „Šovljanski“, gde je bio parkiran teget BMW X5 inđijskih registarskih oznaka.

- Ta dvojica nepoznatih muškaraca starih između 45 i 50 godina ponudili su devojčicama da ih povezu. One su se uplašile i počele da beže.

Škola, đaci,

Alo!/Masanori Jošida

Škola, đaci, , Foto: Alo!/Masanori Jošida

Sva sreća da je u tom momentu naišla majka jedne od njih i povezla decu. Sve je prijavljeno policiji, a o nemilom događaju obavešteni su i svi roditelji u roditeljskoj grupi na Vajberu - navodi naš sagovornik upućen u slučaj.

Boško Milojević, direktor OŠ „Slobodan Savković“, u koju idu učenice, kaže za „Alo!“ da je razgovarao sa policijom i da je preneo sve informacije koje je imao. Ističe i da je video devojčice i da su dobro.

ANKETA: Da li treba krivično goniti ovakve prestupnike u navedenoj situaciji?

 

- Najbitnije je da je o svemu obaveštena policija i da ona radi svoj posao. Bićemo u kontaktu kako bismo videli dokle je stigla istraga, ali i šta bismo mogli dalje da preduzmemo. Dosad nismo imali ovakvih slučajeva. Inače, policijska stanica je 50 metara od škole, a s obzirom na to da prvaci polaze u školu, policija je u blizini pešačkih prelaza. Školsko dvorište je zatvoreno i poprilično bezbedno, nastavnici dežuraju na ulazu, ali ćemo videti šta dodatno možemo da uradimo - navodi Milojević za „Alo!“.

Preporučujemo: