Autobus
Alo.rs
Autobus

Alo.rs

Autobus, Foto: Alo.rs

Na jednoj Fejsbuk grupi devojka je objavila status o alkoholisanju dečaka i devojčica i posledicama tog stanja kojima je prisustvovala u autobusu. Za kratko vreme nastao je pravi rat mišljenja i komentara, a njenu objavu prenosimo vam u celosti.

Pročitajte još:

 

Ova situacija navela me je na razmišljanje o tome zašto devojčice vole da se napiju i zašto misle da je kul da piju mnogo. Čak mislim da se u današnje vreme devojčice i devojke više napijaju od jačeg pola. Da se odmah razumemo, nemam ništa protiv toga da neko popije piće, dva, ali kada je u pitanju "odvaljivanje od života" pogotovo ako je u pitanju ženska osoba (u ovom slučaju maloletna), onda mi je to onako baš odvratno.

Šta mislite da li i kako može da se utiče na mlade što se tiče alkoholisanja i da li mislite da bi na neki način moglo da im se stavi do znanja koliko to zapravo izgleda odvratno i koliko to zapravo nije kul? I šta mislite šta je uzrok masovnom alkoholisanju ženske dece?"

Objava na Fejsbuku

Printscreen

Objava na Fejsbuku, Foto: Printscreen

Ovaj status usijao se od komentara, a prvo što je bilo "problematično" jeste to da li je zaista bitno to što su se napile devojčice ili što su to osobe od svega 14 godina.

Pročitajte i ovo:

 

"Žene koje su patrijarhalno vaspitavane i učene pravim vrednostima i lepom ponašanju su dame" - istakla je jedna korisnica Fejsbuka, ali nisu se baš sve žene usaglasile sa njom. Bilo je onih koje smatraju da je takva definicija "šuplja i bez ikakve logičke osnove".

Kakvo je Vaše mišljenje? Pišite nam u komentarima.

 

 

Komentari (1)

Zeljko

16.03.2019 12:41

Pitajte roditelje sto je to tako.Njima su samo pare bitne,a za decu nemaju vremena.Nazalost,nemoze svako danas da bude roditelj,ili ipak moze