NE TRUDITE SE DA VOZITE OVDE Deo autoputa koji je usporen zbog saobraćajne nesreće!

Na autoputu kod Ćuprije u smeru od Niša ka Beogradu saobraćaj se odvija usporeno, preticajnom saobraćajnom trakom zbog saobraćajne nezgode, a Putevi Srbije mole učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Saobraćajna policija
Saobraćajna policija, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Javnost će biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja na navedenom putnom pravcu, navedeno je u saopštenju.

Na autoputu Šid - Beograd, od petlje Pećinci do petlje Beograd, u toku su istražni radovi, a za saobraćaj će biti zatvorene vozna i preticajna saobraćajna traka u dužini od 4 km. Saobraćaj će se zbog toga odvijati zaustavnom saobraćajnom trakom, a planirano je da radovi traju 20 dana.

Na delu puta od petlje Lajkovac do petlje Ljig odvijaju se radovi na sanaciji kanaleta u razdelnom pojasu i trajaće do 12. juna od 7 do 17 časova svakog dana.

U zoni izvođenja radova za saobraćaj zatvorena preticajna saobraćajna traka u oba smera.

Na deonici Vrdnik - Irig do 30. juna traju radovi na sanaciji kolovozne konstrukcije, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na putu Batočina-Kragujevac kroz Batočinu u toku su radovi na izgradnji nove trake i rekonstrukciji postojeće. U zoni radova saobraćaj se odvija prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji uz ograničenje brzine od 40 km/h.

Radovi će trajati do 1. novembra.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja a, prema informacijama Uprave granične policije u 13.30 časova na graničnom prelazu Sremska Rača na izlazu teretna vozila čekaju dva sata, na Horgošu minuta.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi