Dečak
Alo!
Dečak

Alo!

Dečak, Foto: Alo!

Naime, dečak koji verovatno nije stariji od 10 godina vulgarnim rečnikom je pretio, kako se pretpostavlja, vršnjaku, a pritom je sve snimio.

Pročitajte još:

Čitava drama se odigrala zato što je, kako on sam navodi, devojčica ostavila dečaka kome su pretnje upućene zbog dečaka koji se snimao.

- Hoću da mu poručim a se ne k*rči da mu ne bi izj*bao celu porodicu! Mamu ti j*bem nesposobnu, ti ćeš meni da lomiš p*čku?! - izgovara dečak na skandaloznom snimku.

Preporučujemo i ovo:

On ga zatim poziva da dođe u njegov kraj da ga "izlomi pred celim svetom".

- I sam znaš da te je ostavila zbog mene, i sam znaš da si glup i ružan k'o k*rac. 'Aj dođi u ovaj ovamo kraj ako smeš. - završava dečak.

Pretnje nasiljem su dovoljno ozbiljne, ali kada se na to doda ekstremno vulgaran rečnik i činjenica da je dečak tih godina već ostvario neku vrstu romantičnog odnosa sa devojčicama, situacija prelazi u krajnje alarmantnu.

Upravo zbog ovakvih slučajeva roditelji moraju da budu upućeni na koji način njihova deca koriste društvene mreže, mada se mnogi psiholozi slažu da mališani u ovim godinama ne treba uopšte da imaju profile na društvenim mrežama.

Pogledajte video pa nam recite šta mislite o tome: