GLEDAOCI PRIJATNO IZNENAĐENI PROMENOM Darija Kisić Tepavčević se u potpuno drugačijem izdanju pojavila u Jutarnjem programu (FOTO)

Doktorka Darija u Jutarnjem o povratku građana Srbije sa letovanja

Darija Kisić Tepavčević
Darija Kisić Tepavčević, Foto: Printscreen

Darija Kisić Tepavčević je gost Jutarnjeg programa na televiziji Pink, a ugostili su je Predrag Sarapa i Dajana Paunović. Doktorka govori o aktuelnoj epidemiološkoj situaciji i proceduri koju će građani Srbije morati da ispoštuju pri povratku sa letovanja.

- Svi građani koji ulaze u državu nakon 18 časova, dobiće u pisanom obliku ispisanu proceduru koju treba da ispoštuju, na kojoj će pisati da u naredna 24 časata, elektronskim putem pristupe određenom portalu, i onda u skladu sa tim će popuniti uputnik koji je napravljen u vidu samoprocene, i na kraju možete da ga odštampate ili sačuvate, a onda će dobiti dalje preporuku kako da se ponašaju. To će svi građani morati da urade i 10 dana nakon ulaska u zemlju. Ukoliko bilo ko od njih ima bilo kakve simptome, biće im omogućeno da se odmah testiraju. Mada se nadamo da naši građani tokom svog zasluženog odmora nisu posećivali rizična mesta i da su čuvali svoje i zdravlje svoje porodice, ističe Darija Kisić.

Šta ako se neko ne javi?

- Ovakav nadzor ima za cilj da zaštiti svaki građanin Srbije, nadam se da će se svi ponašati odgovorno, kao i dosad. Postoji zakonska osnova za određene mere, ali one ovde uopšte nisu cilj, već je cilj da se građani ponašaju savesno i odgovorno i da pomognemo jedni drugima da ostanemo zdravi, rekla je Darija Kisić.

Ono što je uočljivo na doktorki Dariji Kisić Tepavčević jeste da je drastično promenila frizuru, naime, ona je skratila kosu, što je skrenulo pažnju svih gledalaca. 

Povezane vesti

 • Korisnik: mala
  18/09/2020 - 09:18
  Kakav tekst, od kad se žena osisala, a Vi tek sad zapazili. Pre dva meseca.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi