Danica Grujičić otvorila dušu: Progovorila o BIVŠEM mužu od kog se razvela posle 4 meseca, a onda je njen otac sve iznenadio jednim postupkom

Danica Grujičić, neurohirurg i direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Kliničkog centra Srbije, važi za doktorku kojoj je javnost veoma naklonjena

Danica Grujičić
Foto: Screenshot/RTS Ordinacija - Zvan

Pored njenih saveta o zdravlju, dr Grujičić često govori o različitim društvenim temama, a u jednoj emisiji govorila je i o privatnom životu.

Doktorka je tako otkrila da iza sebe ima brak sa kolegom koji je trajao samo četiri meseca.

– Udala sam se za svog kolegu koji je sjajan čovek. Dule je neko ko je bio moj izbor u tom trenutku, posle četiri meseca sam shvatila da zaista ne mogu da postignem i karijeru i brak i mi smo se razveli dok smo se još voleli – rekla je ona.

Dr Grujičić je ispričala da je njen otac slavio kad se razvela, jer je smatrao da nije dobro izabrala.

– Moj otac je častio društvo kada sam se ja razvela. Tata je shvatio, zato što je bio iskusniji od mene, ja sam sa 25 mislila da sam najpametnija, da mi nismo jedno za drugo iako smo se voleli, iako je zaista dobar čovek, ništa ružno o njemu ne mogu da kažem, ali imali smo potpuno različita interesovanja – kazala je doktorka.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi