RAT DOKTORKI DANICE GRUJIČIĆ I DARIJE KISIĆ TEPAVČEVIĆ "Čovek mora da bude jako glup..."

Ovo je sve ostavilo bez teksta

 

Doktorke
Doktorke, Foto: print screen

 Svi obolevamo, bez obzira na uzrast, pol i sve drugo karakteristike

Na televiziji Prva u okviru emisije "Prva tema", koju je vodiila Jovana Joksimović, sukobile su se dr Darija Kisić Tepavčević, epidemiolog i dr Danica Grujičić, neurohirurg.

Tema emisije bila je korona virus. Kad je na red došlo Jovanino pitanje o teoriji nastanka i širenja virusa, neurohirurg i epidemiolog nisu imale ni izbliza isto mišljenje.

- Ja mislim da je to biološko oružje, moram da priznam, koje je možda bilo napravljeno za Kineze, međutim, očito da oni koji su hteli da se igraju boga, malo su se zaigrali - rekla je dr Grujučić.

- Ko su ti? - upitala je voditeljka.

- Ja to stvarno ne znam, ali pretpostavljam da je iz neke laboratorije. Tako mi izgleda kao lekaru - odgovorila je dr Grujičić.

A onda se umešala doktorka Darija Kisić Tepavčević.

- Da, ali čovek mora da bude jako glup da proizvede biološko oružje koje se širi kapljičnim putem nad kojim nema kontrolu i od koga smo svi osetljivi, tako da ima mnogo drugih potentnijih bioloških oružja koja imaju drugačiji put prenosa.

Povezane vesti

 • Korisnik: Bocan
  01/04/2020 - 19:37
  Plavuša je poentirala. Ali svedoci smo lažnih zastava da bi se optužila nevina strana. Sećate li se Markala? 11.septembar,bojni otrovi u Siriji... Grujičićka ima dobar osećaj, a plavuša ima američke poene.
 • Korisnik: Miki
  01/04/2020 - 12:06
  Potpuno su u pravu obe. Samo nenormalan može da napravi ovakvo biološko oružje i pusti da ubija sve odreda, a takvih je dosta na ovoj planeti. Ko je prvi rekao da je bolje da se zarazi što više ljudi, radi stvaranja kolektivnog imuniteta?
 • Korisnik: Cacko
  01/04/2020 - 10:32
  Mlada je dr Darija i atraktivna zena, ali je ruzna njena reakcija na reci prof. Dr Danice Grujicic. Dr Danica je vredna postovanja, kao strucnjak, covek i dr Darija u najmanju ruku treba da joj se javno izvini i ubuduce da se prema njoj odnosi s duznom paznjom?
 • Korisnik: Stoper
  01/04/2020 - 07:56
  Božija kazna za zlobnike će biti da dođu kod Darije na lečenje, a potom da je hvale. Pljuju da bi polizali.
 • Korisnik: Marta
  01/04/2020 - 07:34
  Doktorka Danica Grujičić je u pravu .Ovim virusom će se raščisti svi oni koji opterećuju budžet,stari a neproduktivi.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi