NEZAPOSLENI, STIGLE PARE! Danas isplata za april!

Na šalterima Pošte.

Pošta
Pošta, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) počinje danas isplatu, preko Poštanske štedionice, redovne novčane naknade nezaposlenim licima za april ove godine.

NAMRČILO SE NEBO NAD SRBIJOM! Krenula je kiša, a uskoro stiže i GROMOVIT PLJUSAK! U ovo doba se obavezno sklonite sa ulice!

Privremenu novčanu naknadu za april 2019. licima koja žive na i izvan teritorije AP Kosova i Metohije, novčane naknade će se isplatiti u četvrtak, 23. maja, saopštila je NSZ.

UGLEDNI NIŠLIJA NA SAMRTI PRIZNAO "Ćero, kupio sam te za 30.000 maraka!" Srbiju šokirala ispovest o krađi beba, evo kako su bliznakinje iz Aleksinca razdvojene na rođenju!


DANAS JE LETNJI SVETI NIKOLA Na njegov dan ove stvari nikako ne treba da radite! Ko je bolestan - mora reći jednu stvar!

Takođe, danas počinje i isplata devete rate stipendija i kredita, kako je saopštilo Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Reč je o isplati devete mesečne rate učeničkih stipendija i kredita za školsku 2018/2019. godinu, a mesečna rate je 5.400 dinara. Više o tome čitajte OVDE.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi