DAJ, BRE `VAMO, TO JE MOJE PILE! Smešna scena iz Lidl-a, zamalo da se dohvate za guše!

Glavna borba se još od jutros vodi oko piletine čiji kilogram košta 119,99 dinara.

Lidl, Foto: Printscreen

Dugo očekivani nemački diskontni lanac "Lidl" u osam sati jutros otvorio je vrata potrošačima u Srbiji. Ljudi su dolazili od pet ujutru na otvaranje, a gužve ne jenjavaju ni u popodnevnim satima. Redovi ispred prodavnica su, čini se, sve duži, a građani sve nervozniji.

Glavna pomama je za proizvodima na akciji, među kojima prednjače banane, čokolade i mlečni proizvodi čije su cene čak duplo jeftinije nego što smo navikli.

Ipak, glavna borba se još od jutros vodi oko piletine čiji kilogram košta 119,99 dinara. Mnogi su kupovali po više pilića, pa čak i po 20-30, a apsolutna rekorderka je baka koju je naš reporter zatekao u objektu na Trošarini.

Lidl, Foto: Alo.rs

Uskoro je krenula opšta ujdurma za ovom namirnicom, kupci su krenuli da se otimaju oko piletine, a bilo je i onih koji su bili spremni i da uđu u ozbiljniji sukob.

 

Iako su iz "Lidla" još pre nekoliko dana poručili da imaju velikih zaliha robe, nestrpljivi potrošači su krenuli u svađu i otimačinu, a video snimak iz jednog hipermarketa svedoči o tome koliko je narod i dalje pod uticajem prošlosti, perioda krize i sankcija, kada se na rafovima prodavnica nalazio samo senf, a za mleko se stajalo u redu satima.

Zaista tužan prizor:

 

 

Takođe, jedan od korisnika Tviter-a objavio je video snimak napravljen u Leskovcu na kojem se dve žene otimaju za pile. Situacija je bila na rubu eskalacije, vrlo lako je nakon otimačine, mogla da usledi i tuča.

 

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi