Oliver Pal Gajodij
Budi Human
Donacija Mozzart i Olja Lević

Promo

Donacija Mozzart i Olja Lević, Foto: Promo

Na adresu fondacije „Budi human – Aleksandar Šapić“ gotovo svakodnevno stižu molbe za pomoć deci kojoj je potrebno lečenje. Kompanija Mozzart godinama donira novčana sredstva za njihove korisnike, a novu akciju organizovala je uz asistenciju zvezde serije „Žigosani u reketu“. Poznata glumica Olja Lević je dobitak sa „Humanitarnog tiketa u podne“ želela da uplati za pomoć Oliveru Pal Gajodiju, dečaku koji boluje od spinalne mišićne atrofije tipa jedan.

Mlada dramska umetnica je sjajnim tipovanjem sastavila kvotu 10,60, a Mozzart je, kao i svakog dana, uplatio 10.000 dinara na tiket plemenitosti. Zajedničkim snagama tako je prikupljeno 106.000 dinara.

- Popularnost koju sam dobila kroz seriju želim da iskoristim na pravi način. Uvek ću se rado odazivati svim humanitarnim akcijama. Nisam verovala da ću proći tiket, jer ne stižem da pratim sport, ali me je očito sreća poslužila. Radosna sam što mogu da pomognem malom Oliveru i pozvala bih sve ljude da učine isto i pomognu nekom od mališana kojima je neophodan novac za lečenje. Odluka kome donirati novac nikad nije laka, ali deca imaju prioritet. Nadam se da će Oliver dobiti najvažniju bitku i imati srećno detinjstvo – istakla je Olja Lević.

Donacija Mozzart i Olja Lević

Promo

Donacija Mozzart i Olja Lević, Foto: Promo

Na uručenju donacije jedna devojčica je glumici poklonila crtež u znak zahvalnosti, a iz Fondacije su se zahvalili kompaniji Mozzart na kontinuiranoj podršci.

- Mozzart je jedna od kompanija koja godinama unazad donira sredstva za korisnike naše fondacije i veoma smo zahvalni na tome. Zahvalni smo i našoj mladoj glumici Olji Lević što je izabrala korisnika naše fonacije za donaciju. Nadamo se da će se saradnja nastaviti - poručila je Aleksandra Čubra, menadžer za odnose s javnošću u Fondaciji.