ComNet
Printskrin
ComNet

Printskrin

ComNet, Foto: Printskrin

Na sednici Skupštine Udruženja elektronskih medija "ComNet", održanoj danas u Beogradu u prisustvu preko pedeset televizijskih kuća, postojeća vojvođanska "ComNet" mreža proširena je na teritoriju cele Srbije uz veliki broj novoprimljenih članica.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Uz novu regionalnu organizacionu strukturu, na Skupštini je jednoglasno razrešen stari i izabran novi Upravi odbor Udruženja.

Za predsednicu Upravnog odbora izabrana je Emilija Marić, direktorka i glavna i odgovorna urednica Novosadske televizije, dok je za njenog zamenika izabran Vladan Stefanović, direktor televizije "Subotica".

- Izuzetno nam je zadovoljstvo što je mreža lokalnih televizijskih stanica sa teritorije Vojvodine prerasla u Udruženje koje obuhvata lokalne i regionalne medije iz cele Srbije, a posebno nam je drago što su nam se pridružile i kolege iz južne srpske pokrajine Кosova i Metohije. Zadovoljstvo nam je da je preko pedeset televizijskih stanica prepoznalo značaj umrežavanja i zajedničkog delovanja, jer cilj ovog Udruženja i jeste da zajednički radimo i pravovremeno informišemo sve građanke i građane kako o lokalnim, tako i o temama od državnog interesa - izjavila je novoizabrana predsednica Emilija Marić, zahvalivši se i poželevši srećan i uspešan rad svim televizijskim stanicama iz cele Srbije.