City Expert
Promo
City Expert

Promo

City Expert, Foto: Promo

I ne radi se samo o selidbi, već o svemu ostalom što prati najveću životnu investiciju prosečnog sprskog kupca stana. To je ujedno i njegova najveća noćna mora, jer uvek postoji mogućnost da će ostati i bez novca i bez nekretnine. Na žalost, i to se dešava.

Ako razmišljate o kupovini stana, neophodno je da se maksimalno zaštitite od mogućnosti prevare. Nikako nemojte da kupujete stan na svoju ruku, unajmite profesionalce, agenciju za nekretnine u koju imate poverenje. Oni će vam pomoći da kupite stan sa najmanje stresa. Ali i prilikom izbora agencije morate da budete oprezni. Obavezno proverite da li je agencija zavedena u APR-u, jer postoji još jedan uslov koji agencije moraju da ispune da bi mogle da posluju.

City Expert

Promo

City Expert, Foto: Promo

Obavezno osiguranje

Sve agencije tj. posrednici u prometu i zakupu nepokretnosti su zakonom obavezane da budu osigurane od odgovornosti za štetu koja bi mogla da nastane kao posledica neispunjenja ugovornih obaveza, svotom od bar 15.000 evra po osiguranom slučaju, kao i sa najmanje 45.000 evra za sve odštetne zahteve u jednog godini osiguranja.

City Expert

Promo

City Expert, Foto: Promo

Drugačiji pristup poslovanju

Kako kažu u City Expert-u, na ovaj korak su se odlučili da bi pružili dodatnu sigurnost svojim korisnicima. A sve u vezi City Expert-a je usmereno na sigurnost. Sem rigorozne provere svake nekretnine - ako nema potrebnu dokumentaciju ili dokumentacija ne može da se pribavi, nekretnina ne može da se oglašava na njihovom sajtu - City Expert je prepoznat kao inventivan i jedinstven model servisa za promet nekretnina, nešto potpuno drugačije od ostalih.

City Expert

Promo

City Expert, Foto: Promo

Usluga po meri kupca

Drugačije je sve, od načina na koji je nekretnina predstavljena, preko profesionalnog pristupa oglašavanju svake nekretnine i dostupnosti svih informacija u vezi nje (slike, video, interaktivni tlocrt, cena, spratnost, struktura, troškovi, opremljenost, lokacija itd.) do personalizovane usluge za svakog pojedinačnog kupca.

Iako licencirani agenti City Expert-a ne prisustvuju gledanju stanova sa kupcem, oni vode kupce kroz celokupan proces kupovine: od prvog gledanja, kad zovu kupca da ga pitaju za utiske, do pregovora sa vlasnikom o ceni, preporuka o najpovoljnijim kreditima, zakazivanja sastanaka u bankama, podršku prilikom sastavljanja predugovora i ugovora uz City Expert tim advokata, zakazivanja termina kod notara – oni su dragocena pomoć u savladavanju apsolutno svih koraka koje je kupac potrebno da pređe kako bi postao vlasnik stana.

City Expert

Promo

City Expert, Foto: Promo

Još jedna informacija koja govori o visokim kriterijumima sigurnosti koji vladaju u City Expert-u je činjenica da su od 2015. do danas izdali više od 7000 nekretnina i posredovali u preko 700 kupoprodajnih procesa bez ijedne greške ili pokrenutog krivičnog postupka.