Četiri sata čekaju teretna vozila na ovom prelazu
alo.rs
Granica, granični prelaz, rampa, kolona vozila
Foto: TANJUG/ NIKOLA ANÐIC

Na obilaznici oko Beograda od danas do 2. aprila od 10 do 16 časova obavljaće se popravka delova kolovoza na više deonica kružnog toka Resnik.

U zoni radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Do 26. aprila izvode se radovi na rekonstrukciji kolovoza na deonici petlja Aleksinac - petlja Trupale, zbog čega je zatvorena desna kolovozna traka ka Nišu, dok se saobraćaj odvija dvosmerno u levoj kolovoznoj traci u smerom koji vodi ka Beogradu.

Do 3. aprila izvodiće se istražni radovi na potezu petlja Požarevac - petlja Velika Plana, u zoni radova za saobraćaj će biti otvorena preticajna odnosno vozna i zaustavna traka, a saobraćaj će se odvijati u slobodnoj saobraćajnoj traci u zavisnosti od trake u kojoj će se raditi.

Od sutra do 9. aprila od 8 do 17 časova na deonici Selište - Zaječar, kod tunela Strmen, doći će do izmene režima saobraćaja zbog radova na popravci i održavanju osvetljenja u tunelu. Saobraćaj će se odvijati jednom trakom uz naizmenično propuštanje, regulisano privremenom saobraćajnom signalizacijom.

Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17:15 časova putnička vozila ne čekaju na graičnim prelazima.

Na teretnim terminalima se čeka i to na Horgošu i prelazu Bačka Palanka 60 minuta, na Kelebiji 120, na Batrovcima 240, a na prelazu Šid 180 minuta.