Dr Nestorović
Printscreen/Ognjen Radošević
Dr Nestorović

Printscreen/Ognjen Radošević

Dr Nestorović, Foto: Printscreen/Ognjen Radošević

- Imam predlog za Ujedinjene protiv Covida (a ja mislim da smo svi protiv). Odredite jednog ili dvojicu kolega i da sučelimo stavove na nekoj nacionalnoj tv (može i vaša Nova S). Bolje od tužakanja. Čekam odgovor. PS. Može i Ivan Ivanović van broja - napisao je Nestorović na Fejsbuku.

Objava, Branimir Nestorović

Printscreen/Facebook

Objava, Branimir Nestorović, Foto: Printscreen/Facebook

Podsetimo, udruženje Ujedinjeni protiv kovida saopštilo je da je Prvostepenom sudu časti Lekarske komore Beograda podnelo prijavu protiv prof. dr Branimira Nestorovića zbog povrede Etičkog kodeksa Lekarske komore Srbije.

U saopštenju se navodi da je u vreme pandemije korona virusa, koja i danas traje, Nestorović kao član Kriznog štaba i u ličnom svojstvu "iznosio brojne naučno i stručno neistinite i nedokazane tvrdnje, davao profesionalno neutemeljene savete i pronosio poluistine".

Pročitajte još:

Komentari (2)

sana

09.02.2021 15:13

Nemaju pametnija posla, a kao umorni su od rada, iako u svetu medicinari oduvek mnogo više rade, pogotovo medicinske sestre. Ja bi im postavila pitanje zašto je ove godine najveća smrtnost u Srbiji, mimo kovida?!!!!. Odgovor je, zato što "umorni" lekari vraćaju i nateže pacijente!!!!.

doktor hemijskih nauka

09.02.2021 15:19

Nikakve neistine nije iznosio dr Nestorović, jer je uvek iznosio i citirao najbolje svetske virusologe, iz Francuske, SAD, Kine.... i Nobelovce iz tih oblasti. Malo ga bolje slušajte kada kaže nešto, i koga citira.