Novčanik Novac Pare Pun novca para
Profimedia
Novčanik Novac Pare Pun novca para

Profimedia

Ilustracija: Profimedia

Kada je videla da su u njemu i lična dokumenta shvatila je da vlasnik stanuje u tom kraju i odmah krenula da ga traži i vrati pronađeni novac. Bojana je najpre zvonila na interfon sa imenom čoveka čija je dokumenta našla, ali niko nije otvarao pa je onda za svaki slučaj obišla i nekoliko susednih ulaza, ali uzalud.

U prvoj zgradi je našla upravnika zgrade, objasnila mu šta se desilo i zamolila da on preuzme novčanik i vrati ga vlasniku koji, inače, živi i radi u inostranstvu.

- Kad sam stigla na dostavu pored mog vozila bili su žena i čovek i nešto uzimali, ili stavljali, u automobil na kome sam posle videla zaboravljeni novčanik. Ispričala sam sve Draganu Šojiću, vlasniku picerije u kojoj radim, a on je pozvao neke ljude iz policije i pronašli su vlasnika nađenog novčanika. Obaveštena sam da je kasno sinoć vlasnik preuzeo novčanik. Meni je samo bilo važno da vratim nađeni novac i nastavim da radim svoj posao. Znam da je novčanik bio pun evra, sigurno više hiljada, ali ne znam tačno koliko jer nisam ni brojala, samo mi je bilo važno da novac bude vraćen - objašnjava skromno Bojana koja uopšte nije imala dilemu kako će postupiti.

Bojanom koja je iz Pecke kod Osečine, a sada živi i radi u Loznici trebalo bi narednih dana da upozna vlasnika novčanika. On je najverovatnije unoseći neke stvari iz zgrade u automobil mahinalno novčanik spustio na vozilo, a imao je veliku sreću da ga nađe baš Bojana o čijem gestu danas priča cela Loznica.

Pročitajte još:

Kaže da joj kolege na poslu čestitaju, neki je pitaju zna li koliko pica treba da raznese za toliki novac, a ona zna da će ako se desi slična situacija postupiti isto, jer joj je najvažnije da mirno spava.