ŽENE MUP-A SRBIJE Bojana Jovanović je žena zmaj: Ona je uspešna poslovna žena i majka (FOTO)

U susret 8. martu – Međunarodnom danu žena, MUP Srbije predstavlja samo neke od njih

Bojana Jovanović iz Mladenovca
Bojana Jovanović iz Mladenovca, Foto: MUP

- Naše koleginice iz Ministarstva unutrašnjih poslova dokazuju da je moguće da savremena žena, ako to želi, može podjednako biti uspešna poslovna žena i posvećena majka. U susret 8. martu – Međunarodnom danu žena, predstavljamo vam samo neke od njih...

Bojana Jovanović iz Mladenovca, ima 30 godina. Zaposlena je u PJP Policijskoj brigadi, četvrtoj operativnoj četi, prvog operativnog bataljona od 2012. godine. Birajući svoj poziv, vodila se srcem, željama i mladalačkim entuzijazmom. Noseći sav teret policijskog posla i opreme, maksimalno je posvećena zadacima. Kolege i starešine je neizmerno poštuju. Trudeći se da svoja znanja unapredi, 2019. godine stekla je sertifikat National escort Officers training for Collecting Return Operations by Air. Samohrana je majka sedmogodišnje Mie i petogodišnjeg Vuka.

Bojana u životu postavlja prioritete, usklađuje obaveze, organizuje raspodelu dužnosti i radi punom parom. Na poslu ne prestaje da bude majka, kod kuće ne prestaje da bude uspešna poslovna žena. To nisu odvojene uloge, to nisu dve žene u njoj – jednostavno to je ona - saopšteno je iz MUP-a.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi