Bojan Nikolić
Facebook printescreen
Bojan Nikolić

Facebook printescreen

Bojan Nikolić, Foto: Facebook printescreen

Konverzacija izmedju trinaestogodišnje devojčice (DIVERZIJA) i predatora. Prepiska je objavljena na stranici "Stoppedofilijisp"

Pročitajte još:

U Fejsbuk grupi "Stop pedofiliji" objavljena je stravična prepiska s predatorom Bojanom Nikolićem iz Leskovca iz Zaječara, koji je navodnoj devojčici od 13 godina slao gnusne poruke, fotografije i ubeđivao je da se sa njim dopisuje na vrlo eksplicitan način, kao i da se snima tokom tuširanja ne bi li on gledao.

Pedofil Bojan Nikolić iz Leskovca

Printscreen

Pedofil Bojan Nikolić iz Leskovca, Foto: Printscreen

Sve vreme tokom je Bojan Nikolić iz Leskovca insistirao da mu devojčica otkrije ima li donji veš. Više puta joj je uputio poziv, a onda insistirao na dopisivanju eksplicitnog tipa, kao i na tajnosti.

Pedofil Bojan Nikolić iz Leskovca

Printscreen

Pedofil Bojan Nikolić iz Leskovca, Foto: Printscreen

Grupa balkanskih lovaca na pedofile otkrila je predatora dok se preko Fejsbuka dopisivao s navodnom devojčicom. Grupa „Stop pedofiliji“ redovno objavljuje komunikaciju pedofila s devojčicama, iza čijih lažnih profila stoje lovci na seksualne predatore. Ovog puta ulovljen je Leskovčanin, Bojan Nikolić.

Čitava prepiska Bojana Nikolića i trinaestogodišnje devojčice objavljena je u grupi "stoppedofilijasp", a sadržaj istih možete videti u galeriji ispod.

Stručnjaci upozoravaju roditelje da na društvenim mrežama, u svakom trenutku njihovu decu vreba hiljade pedofila.