Drvo vetar nevreme
Profimedia
Drvo vetar nevreme

Profimedia

Ilustracija: Profimedia

U Srbiji u utorak sunčano i dalje relativno toplo za ovo doba godine. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području jak, a na jugu Banata sa olujnim udarima i preko 80 km/h. Minimalna temperatura od 4 do 10°C, maksimalna dnevna od 17 do 22°C.

U Beogradu danas sunčano. Duvaće umeren, zapadni vetar. Minimalna temperatura 8° C, maksimalna dnevna 18°. 

Pročitajte još:

U Srbiji narednih dana jutra sveža, ponegde i maglovita, dok se tokom dana očekuje uglavnom sunčano, a biće i dalje relativno toplo za ovo doba godine. Nešto više oblačnosti očekuje se u četvrtak i to uglavnom u zapadnim i centralnim predelima, a tek ponegde biće uslova za slabu kišu. U sredu će u košavskom području duvati jak jugoistočni vetar, u toku večeri u slabljenju. Maksimalna temperatura narednih dana biće uglavnom od 17 do 22°C, dok će u Timočkoj i Negotinskoj Krajini biti hladnije. U nedelju u svim predelima Srbije povećanje oblačnosti, ponedge i slaba kiša.

U Beogradu narednih dana biće uglavnom sunčano i dalje relativno toplo za ovo doba godine, dok se više oblačnosti očekuje u četvrtak. Umeren do jak jugoistočni vetar duvaće u sredu, krajem dana u slabljenju. Maksimalna temperatura narednih dana biće uglavnom do 19°C. U nedelju povećanje oblačnosti i ređa pojava slabe kiše.

Komentari (1)

Tamara

06.11.2018 09:06

Sramota sta rade, izivljavaju se nad neduznim ljudima.