Beograđanka spavala sa momkom kog je upoznala u klubu, a ujutru je na telu imala rane! Doktor joj saopštio užasnu istinu i obavestio policiju!

Policija odmah upala u stan na Vračaru!

Beograd
Beograd, Foto: Shutterstock

Jedna priča o Beograđaninu, vrlo je poznata javnosti. Radilo se o jednom mladiću koji je upoznao devojku u klubu, poljubio se s njom, pa iste večeri i spavao.

Sutradan, devojci su se pojavile ranice po telu, što ju je jako uznemirilo, pa je odlučila da ode na pregled, gde je utvrđeno da su osip izazvale bakterije koje se mogu naći isključivo na leševima.

 

Doktor je insistirao je na objašnjenju kako je devojka dospela u dodir sa njima. Onda je alarmirao policiju koja je upala u stan mladića koji se nalazio na Vračaru.

Dalji tok priče bio je da su u stanu zatečena dva sveža leša sa kojima je mladić opštio. Mladić je završio na Psihijatrijskoj klinici, a kasnije se sumnjalo da je i devojka umešana u slučaj ovih ubistava.

Ipak, ovaj slučaj nikada nije zvanično potvrđen u policiji.

Šta je nekrofilija i kako se manifestuje?

Nekrofilija je jaka strast, ljubav prema svemu što u sebi nema života, što je mehaničko i što se raspada, odnosno strasna sklonost za uništavanjem i za razaranjem.

 

Nekrofilija je seksualna nastranost kod koje dolazi do polnog odnosa sa mrtvim telima.

Sam leš bi mogao da predstavlja i nadoknadu za majku ili neki drugi izgubljeni objekat. Tako se oživljava se trenutak saznanja o smrti voljene osobe.

STRUČNJACI UPOZORAVAJU Pola Srbije pije lekove koji mogu da IZAZOVU RAK! Ukoliko primetite ove promene - TRK KOD LEKARA!

Ova nastranost često se sublimira u uobičajenim svakodnevnim situacijama kao što su: ljubljenje i posmatranje mrtvaca, interes za pretvaranje živog u neživo.

Teodor Vulfen, čuveni seksolog, zapisao je kako je ova pojava česta kod pogrebnika, koji svakodnevno rade sa mrtvima. Ukoliko im pred oči dođe neka zaista privlačna mlada žena, koja je umrla prirodnom smrću - što znači da njeno telo nije oštećeno.

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi