Kraljice Marije
Printscreen
Kraljice Marije, Foto: Printscreen

Obnova ulica Cara Dušana, Džordža Vašingtona, 27. marta i Kraljice Marije počela je u subotu u ponoć. Radovi će na potezu od Ruzveltove do Tadeuša Košćuška trajati do kraja godine, a od nedelje biće zatvoren deo od Ruzveltove do Takovske. Zbog radova, tramvaji na linijama 2, 5, 10 ovuda neće saobraćati, dok će vozila 65, 77 i 79 menjati trasu.

U noći između subote i nedelje zatvorene su Ulice kraljice Marije i 27. marta. U ovaj deo grada, teške mašine su ranom zorom stigle i počele da buše asfalt.

 

Beograđanima predstoje gužve u prevozu i zastoji. Tramvaji 2, 5, 10 ovuda neće voziti, već će, najverovatnije, okretati kod Omladinskog stadiona. Linije 65, 77 i 79 menjaće trasu. 

Pročitajte još:

 

Stanovnici Beograda su juče na svojim automobilima zatekli poruke JKP "Parking servisa" u kojima se mole da zbog radova na rekonstrukciji ulice Kraljice Marije i 27. marta pomere svoja vozila.

 

- Poštovani, molimo Vas da zbog radova na rekonstrukciji ulice Kraljice Marije (Ruzveltova - Starine Novaka) i 27. marta (Starine Novaka - Takovska), pomerite Vaše vozilo do subote 15.06. do 10 časova.

Ukoliko to ne učinite, vozilo će biti izmešteno od strane JKP "Parking servis" na najbliže slobodno parking mesto.

Telefon za informacije gde je Vaše vozilo izmešteno: 011/ 3035400 - navodi se u poruci.