Beograd saobraćaj Takovska
Alo/prntscr
Beograd saobraćaj Takovska

Alo/prntscr

Beograd saobraćaj Takovska, Foto: Alo/screenshot

Saobraćaj se neće odvijati u ulicama Kralja Milana, Kolarčevoj i Terazijama, pa će biti izmenjene trase linija 19, 21, 22, 29, 24, 26, 37, 44, 31, 27, E9 i E2.

- Trolejbuske linije 19, 21, 22, 29 se privremeno skraćuju od perifernih terminusa do Trga Slavija. Privremeno se uspostavlja stajalište za linije 19, 21, 22 i 29 na Trgu Slavija u zoni platoa ispred Narodne banke Srbije (između ulica Kralja Milana i Nemanjine).

PROČITAJTE JOŠ:

- Vozila sa linija 24, 26, 37, 44, kao i minibus linija E2 će saobraćati delimično izmenjenom trasom: Francuska, Trg republike, Makedonska, Dečanska, Bulevar kralja Aleksandra i dalje redovnim trasama. Privremeno se uspostavlja stajalište u smeru prema ulici Bulevar kralja Aleksandra u Makedonskoj, u visini postojećeg stajališta za noćni prevoz ispred "Dunav osiguranja".

- Vozila sa linije 31 će saobraćati delimično izmenjenom trasom: Trg republike, Makedonska, Dečanska, Bulevar kralja Aleksandra, Kneza Miloša, Nemanjina, Trg Slavija i dalje redovnom trasom

- Vozila sa linije 27 će, u smeru ka Trgu republike, saobraćati delimično izmenjenom trasom: Bulevar kralja Aleksandra, Dečanska, Makedonska, Trg republike, terminus "Trg Republike"; u suprotnom smeru redovnom trasom.

- Minibus linija E9 će u oba smera umesto preko Terazija saobraćati od Trga Slavija Beogradskom, preko Bulevara kralja Aleksandra, Trga Nikole Pašića, Dečanske, Makedonske, Trga republike, Francuske, Cara Dušana i dalje redovnom trasom.

Takođe, zbog saobraćajne nezgode koja se rano jutros dogodila na Slaviji, došlo je do izmene u saobraćanju pojedinih tramvajskih i trolejbuskih linija.

Tramvaji na linijama 2L i 3 preusmereni su na Resavsku ulicu, dok su linije 9, 10 i 14 podeljene na dva dela, a umesto trolejbusa, u saobraćaj se ubacuju autobusi.