"Beograd je WC Evrope!" Engleski turisti pljuvali prestonicu, a za "juga" rekli da je najveće đubre (VIDEO)

Alo.rs/Objektiv/I.L. | vesti 2021-01-02 11:59:36 2021-01-02 11:59:36

Video je objavljen kao šesti dan njihovog proputovanja Evropom.

printskrin

Dva muškarca, engleske nacionalnosti, koji se na popularnoj društvenoj mreži “Jutjub” reklamiraju kao ljudi koji su krenuli na put Evrope, su očigledno namerno čekali da na red dođe Srbija i kažu sve najgore moguće o našoj zemlji.

Naime, na video snimku njih dvojica su imali užasne zamerke, ujedno i provokacije na sve što su prošli u Srbiji. Video je objavljen kao šesti dan njihovog proputovanja Evropom.

Oni su na snimku, kroz pravljenja reportaža, kao npr. šetnja gradom govorili kako sve užasno smrdi i da “Srbija pripada smetlištu Evrope”. Svoje provokacije nisu krili ni kada su se kolima uputili ka jugu Srbije, i tada spazili našeg građanina kako hoda niz ulicu sa koferom, oni su ga ismevali iz automobila i komentarisali da ide u Sofiju, glavni grad Bugarske tamo je sigurno lepše nego u Beogradu.

Nije im se dopala ni srpska rakija, govorili su kako ih je konobar u gradu gledao sumnjičavo da li su stranci, a za piće su rekli da je previše jako i bezukusno.

Nisu se libili da kažu da je ” Beograd WC Evrope”, i kako su kroz šetnju gradom svi “režali” na njih zbog toga što su stranci.

Kada su na auto-putu videli automobil jugoslovenske proizvodnje “Jugo” počeli su naglas da se smeju i rekli “Ovaj auto je najveće đubre, gore je i od ovog našeg što smo ga namerno izabrali za put kroz Evropu”. Takođe, u vožnji auto-putem uspeli da iznesu još provokacija govoreći “Srbija cela izgleda kao jedna nuklearna katastrofa”.

Pročitajte još:

Expand player
Pogledajte više