TUGA U SRBIJI Beba umrla u bolnici, posle ovoga mogao se konstatovati samo "letalni ishod"

Dvogodišnje dete preminulo je rano jutros u čačanskoj bolnici.

Bolnica
Bolnica, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Dete starosti dve godine i osam meseci u čačansku bolnicu primljeno je u petak nešto posle 20 časova sa znacima respiratorne infekcije.

Dvogodišnje dete preminulo je rano jutros u čačanskoj bolnici usled respiratornih problema, a kako se saznaje postoji sumnja da je smrt nastupila zbog komplikacija izazavnih virusom gripa, zbog čega je naložena obdukcija.

Dete starosti dve godine i osam meseci u čačansku bolnicu primljeno je u petak nešto posle 20 časova sa znacima respiratorne infekcije.

- Nakon pedijatrijskog pregleda, oko 20.40 časova dete je hospitalizovano na odeljenje pedijatrije, gde su sprovedene sve neophodne dijagnostičke procedure i uključena adekvatna terapija, uz praćenje vitalnih funkcija koje su bile stabilne i na poslednjem kliničkom pregleda oko 04:00 sata jutros - saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

Dodaju da je ubrzo posle toga došlo do iznenadnog pogoršanja, i uz sve preduzete mere reanimacije pedijatra i anesteziologa, mogao se konstatovati "letalni ishod u 05.37 časova", saopštila je čačanska bolnica.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Sa
  09/02/2019 - 14:16
  Ko je odgovoran za bacanje otrova iz aviona?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi