Nikola Keljanović
prinstcreen
Nikola Keljanović

prinstcreen

Nikola Keljanović, Foto: prinstcreen

Nakon što mu je pre nekoliko dana u Novom Beogradu oduzet automobil Porše panamera, prepoznatljiv po zlatnoj boji, Nikoli Keljanoviću danas je, 23. februara, oduzet još jedan auto.


Naime, njega je policija zaustavila u džipu Porše "kajen", pošto isti ima zatamljena stakla.

Vozilo je, zbog sumnje da je naknadno prepravljeno prednje vetrobransko staklo, upućeno na vanredni tehnički pregled i policijske provere.

Podsetimo, kako smo objavili pre dva dana, 21. februara, policija je vlasnika zlatnog Poršea zaustavila u Zemunu, gde je i oduzela tablice i vozilo.

Prilikom policijske provere, kako je potvrđeno našem portalu, utvrđeno je da lice koje je upravljalo vozilom nije imalo izdat atest za prepravku vozila, odnosno folije na svim staklima i šoferšajbni.

Takođe, kako Nikola, lice koje je upravljalo Poršeom, nije imao saobraćajnu dozolu koju su mi policajci tražili na uvid, a bez koje vozilo ne može da se registruje - vozilo mu je oduzeto.

Inače, Nikola se i na svom Instagram profilu "požalio" svojim pratiocima da mu je policija nasred ulice i snimanja spota sklinula tablice i oduzela vozilo.

PROČITAJTE JOŠ: