Bahati NASILNICI BLOKIRALI Gazelu! Policija REAGOVALA!

E. A./Blic | vesti 2018-06-11 08:41:36 2018-06-11 08:41:36

Nastavili sa maltretiranjem!

Alo!/Masanori Jošida

Nasilnici koji su u prethodna tri dana maltretirali Beograđane, nastavili su to i danas. Prema saznanju Inforemera, blokadu Gazele je izvršilo osam automobila, odnosno 12 ljudi.

 

Brzom akcijom policije saobraćaj je ubrzo normalizovan, a sve je prošlo mirno i bez incidenata.

 

Kako su javili taksisti "nekoliko vozila je blokiralo Gazelu kod "Sava centra", u pravcu ka aerodromu, i tu je saobraćaj bio potpuno obustavljen". 

Blokada saobraćaja zabeležena je i na Zrenjaninskom putu, kod Putnika, zbog čega je obustavljen saobraćaj u pravcu ka gradu, pa trenutno ne funkcionišu linije javnog gradskog prevoza 101, 102, 105 i 105L. Oko 11 časova saobraćaj na Zrenjanincu je ponovo uspostavljen i autobusi su krenuli ka Pančevačkom mostu.

Na većini drugih gradskih ulica saobraćaj se odvija za sada normalno i bez većih gužvi, a čini se da su iz straha od gužvi mnogi Beograđani odlučili da danas na posao ne krenu svojim četvorotočkašima.

Situacija na Slaviji mirna

Nema nikakvih parkiranih i "pokvarenih" vozila, osim par automobila saobraćajne policije koji dežuraju na kružnom toku. 

Nešto više vozila trenutno je na auto-putu, iz pravca Dušanovca ka Novom Beogradu, kao i na Konjarniku oko Plavog mosta, te u Radničkoj kod Ade Ciganlije i u Bulevaru oslobođenja kod Trošarine.

- Trenutno su značajnije gužve samo na auto-putu, naročito oko Gazele - poručuju beogradski taksisti.

Novi Sad najkritičniji

Najveća blokada ovog jutra beleži se u Novom Sadu, i to kod Futoške pijace. Ovde je desetak automobila parkirano na ulici zbog čega je obustavljen saobraćaj.

Expand player
Pogledajte više