Bahata Katarina napala policajca!

D. R. - J. Đ. | vesti 2016-10-18 21:40:40 2016-10-18 21:40:40

Bruka! Da se zna ko je princeza! Katarina Karađorđević, supruga prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića još jednom je potvrdila da se članovi kraljevske porodice često ponašaju kako im se prohte.

Mitar Mitrović

To potvrđuje svedočenje našeg čitaoca koji je svojim očima video kako princeza Katarina urla na saobraćajca samo zato što je profesionalno radio svoj posao. Prema njegovim rečima, nemili događaj zbio se u petak u ranim večernjim satima.

- Bilo je oko 19 časova. Dok sam stajao na stanici čekajući autobus, u blizini bolnice „Rudo”, video sam saobraćajca koji zaustavlja automobil „lančija tema”, koji se kretao velikom brzinom. To ništa ne bi bilo čudno da u jednom momentu nisam čuo viku. Tada sam ugledao princezu Katarinu kako besna kao ris urla na saobraćajca. Govorila je malo na srpskom, malo na engleskom. U jednom trenutku ga je ljutito upitala: „Da li ti znaš ko sam ja?” - navodi on i dodaje da je princeza svu svoju histeriju opravdavala time što kasni na veoma važan sastanak.

- Govorila je da će zakasniti, pa je čak i predlagala da je vozač odveze, pa da se onda vrati i da reguliše kaznu - prepričao je naš čitalac čitav događaj za „Alo!” .

- Čitao sam da su bahati i da čak za razliku od nas običnih građana ni struju neće da plate, ali sada sam se na svoje oči i uverio - kazao nam je on.

Sa druge strane, iz Dvora juče nisu želeli da komentarišu ovaj nemio događaj, jer do zatvaranja ovog broja nisu odgovarali na pitanja koja smo im uredno poslali.

Podsećanja radi, ni deca se po svom ponašanju ne razlikuju puno od roditelja. Tako mlađani princ Aleksandar Treći Karađorđević u javnosti istupa svakojako, samo ne kao pripadnik kraljevske porodice. „Alo!“ je već pisao i objavljivao fotografije na kojima se vidi kako naslednik srpske krune bludniči i bruka dinastiju u dalekoj Nikaragvi. Tako možete videti kako princ uz litre alkohola i cigarete uživa i provodi se u društvu mladog Amerikanca s kojim je, po svemu sudeći, više nego prisan.

Prošle godine je premijer Vučić prestolonasledniku Karađorđeviću povodom njegove najave da će tužiti državu poručio da najpre plati struju.
- Prvo ti plati struju koju si dužan Srbiji, pa onda tuži koga hoćeš - kazao je premijer.

Expand player
Pogledajte više