GRAĐANI NAS ZOVU, NIKO NE ZNA ŠTA SE DEŠAVA! Avioni i helikopteri nadleću centar Beograda!

Pripreme počele

MiG-29, RV i PVO, nebo, čuvanje, aerodrom batajnica
MiG-29, RV i PVO, nebo, čuvanje, aerodrom batajnica, Foto: Ministarstvo odbrane

* Avioni i helikopteri Vojske Srbije danas su počeli vežbe preleta

* Letelice nadleću širi centar Beograda

* Piloti će na nadleću prestonicu sve do subote kad se održava i svečanost ispred Narodne skupštine

Vazduhoplovi Vojske Srbije počeli su danas, oko 14 časova, da nadleću centar Beograda u sklopu priprema za učešće na svečanosti promocije najmlađih oficira.

Ovako Vojska Srbije forsira reku Tisu!

AUTOR: Alo.rs/Politika/A.M. DATUM I VREME: 06.09.2019. 19:12 Sve spremno za vežbu * Vojska Srbije tokom priprema za vežfu forsirala reku Tisu * Pontonski most koji je postavljen na reci prešle su oklopne i mehanizovane jedinice * Na vežbi će učestvovati više jedinica Kopnene vojske i ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane, kao i Rečna flotila Vojska Srbije će u nedelju, na privremenom poligonu na Tisi kod Titela, u blizini ušća Begeja, izvesti vežbu „Begej 2019".

 

Nekoliko građana pozvalo je redakciju "Alo!" da pitaju šta se to dešava i zbog čega vojni avioni nadleću centar grada.

Svečanost povodom promocije najmlađih oficira Vojske Srbije održaće se ispred Doma Narodne skupštine Republike Srbijeće biti održana u subotu, 14. septembra s početkom u 11 časova.

 

Avioni i helikopteri Vojske Srbije će Beograd nadletati svakog dana do subote, kada se očekuje tokom završne ceremonije svečani prelet kad budu promovisani novi potporučnici vojske Srbije.

OTKRIVENA VOJNA TAJNA KAKO JE RUSKO NAORUŽANJE "PALO S NEBA"! Ove članice EU i NATO omogućile prebacivanje oklopnih vozila u Srbiju! Znali su za transport, dovoljno je bilo samo jedno Putinovo OBAVEŠTENJE!

SPREMA SE NEŠTO VELIKO Vojska Srbije, po prvi put u istoriji, učiniće MANEVAR posle kojeg više NEMA NAZAD!

ROSTOV NA DONU KRIJE ODLUČUJUĆU POŠILJKU ZA SRBIJU Kada se aktivira, STRAHOVITA SILA vinuće se u nebo i zauvek promeniti odnos snaga na Balkanu!

BONUS VIDEO: Migovi 29 u pratnji Emanuela Makrona

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi